НовиниЧеркащина"Нова якість" розпочала брудну кампанію проти черкаських ОСББ" –...

"Нова якість" розпочала брудну кампанію проти черкаських ОСББ" – Надія Івашкова

-

- Advertisment -

Керівництво "Нової якості" завдяки фейковим повідомленням відкрило боротьбу з черкаськими ОСББ. Вони поширюють на своїй офіційній сторінці інформацію, що дискредитує керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адвокатка, яка бореться за права ОСББ в Черкасах, Надія Івашкова.

Так, вчора, 12 травня, на офіційній сторінці Управлінської компанії "Нова якість" з’явилася інформація про жорстоке поводження керівника ОСББ "Рози, 30" Сергія Сологуба з мешканцями будинку. Мовляв, чоловік погрожував одній із громадянок повбивати її собак та душив її руками, іншій погрожував скинути з покрівлі її матір.

Комунальники запевняють, що потерпілі написали заяви до поліції та вимагають через суд скасувати реєстрацію об’єднання. Переконують, що багато хто хоче працювати саме з ними.

Незважаючи на такі закиди, Надія Івашкова наголошує на тому, що дана інформація є нічим іншим, як провокацією та брудною кампанією проти ОСББ міста. Вона повідомила, що у ситуації із собаками саме керівник ОСББ викликав поліцію. Оскільки жінка вигулювала своїх собак на дитячому майданчику і це була провокація з її боку. Відповідну інформацію в поліції, мовляв, підтвердили і свідки події.

Йдеться у повідомленні управителя і про ще одну "жертву" об’єднання – пані Юлію, яка заявила позов про скасування реєстрації ОСББ. Усе – через дірявий дах, який жінка, мовляв, викликала поремонтувати працівників "Нової якості". Перше підготовче судове засідання за цим позовом уже відбулось 7 травня.

"Стосовно ж позову громадянки Покотілової, то вже точно можу сказати – ця громадянка, яку начебто не повідомляли про проведення загальних зборів – була присутня на них. Наше АО опитувало свідків і двоє з них вже завірили свої підписи на показах нотаріально, насправді свідків набагато більше", – зауважила Надія Івашкова.

Окрім цього, адвокатка запевнила, що наразі всі ОСББ залякуються "Новою якістю". Фактично кожного дня приходять нові позови про скасування державної реєстрації об’єднань. Більш за все це схоже на реальну рейдерську атаку.

"Почитала ЄДРСР це ж рекет, просто нема слів. Як з ними боротися, договору нема, кошторису і звітів не надають, задавала ці питання Бортнику на Facebook – повний ігнор. Штампують ці накази про стягнення заборгованості, ще й в період карантину, деякі судді відмовляють у видачі наказу, обґрунтовуючи тим, що немає договору і боржник за даною адресою не проживає. На кого взагалі ті рахунки відкриті, я теж черкащанка, рахунки не сплачую, бо не розумію кому і за що. Так нахабно подають позови на визнання зборів стосовно ОСББ недійсними, єдине чим мене розсмішив Бортник, коли на питання "де кошти за прибирання снігу", мені відповіли, що це я маю питати у прокуратури", – повідомила у коментарі під дописом Надії Івашкової черкащанка Ірина Кошелева.

У свою чергу Надія Івашкова повідомила, що буде говорити зі своїми клієнтами. Оскільки у цій ситуації є усі підстави для подання позову до суду.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, мешканці черкаської багатоповерхівки нарікають на котлован від "Нової якості".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x