додому Новини Черкащина "Нова українська школа" – це прорив: Згіблова обурила байдужість мера до навчання...

"Нова українська школа" – це прорив: Згіблова обурила байдужість мера до навчання першачків

0

Запровадження "Нової української школи" в Черкасах опинилося під загрозою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер партії "Вільні демократи" Олександр Згіблов.

Депутат повідомив, що нарада директорів черкаських шкіл та представників міської влади повинна була відбутися сьогодні, 8 серпня, о 16:30. Під час засідання повинно було вирішитися питання про запровадження в міських школах проекту "Нової української школи".

"Через те, що міський мер Черкас Анатолій Бондаренко не бажає скликати сесію міської ради уже більше місяця, депутати не можуть взяти 5 млн. державних коштів і додати 2 млн. власних міських коштів на придбання необхідного обладнання для учнів перших класів", − зауважив Олександр Згіблов.

На його думку, "Нова українська школа" − це справжній прорив. Адже у цьому випадку повністю змінюється підхід до навчання. Діти не сидітимуть один за одним, для них будуть проводити інтерактивні ігри, уроки у вигляді гри, буде відбуватися комунікація один з одним, незвична навчальна програма.

"По суті ми починаємо виховувати нове покоління дітей – покоління Z. Але через небажання мера Бондаренка скликати сесію, Черкаси втрачають шанс обладнати класи для учнів перших класів унікальним обладнанням", − повідомив вільнодемократівець.

Олександр Згіблов вважає, до Анатолій Бондаренко, який представляє партію "Батьківщина", вже розпочав виборчу кампанію.

"Проект "Нова українська школа" − це проект влади. Тобто Президента Порошенка і БПП. У гонитві за політичними балами і спробами "насолити" київській владі Бондаренко забув про 3 тисяч черкаських першачків, які 1 вересня не зможуть почати навчання у класах з оновленим унікальним обладнанням", − повідомив лідер "Вільних демократів".

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині збільшилася кількість опорних шкіл.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version