додому Новини Нова дорога у Черкасах просіла за три місяці (ФОТО)

Нова дорога у Черкасах просіла за три місяці (ФОТО)

0

Представники новоствореної комісії з обстеження якості ремонту доріг у Черкасах провели свою першу ревізію.  Голова комісії, активіст ГО "Автомайдан-Черкаси" Роман Ганзевич та член комісії, "самооборонівець" Олексій Ющенко разом з журналістами перевірили якість робіт дорожників на вулиці Нарбутівській (колишня Петровського) на ділянці від Горького до Чехова, яку ремонтували усередині грудня 2015 року.

На 300-метровій ділянці дороги, збудованій лише три місяці тому, представники комісії виявили значне просідання асфальту. Крім того, активісти побачили вирвані й розкидані бордюри, які лежать на узбіччі. А залишки асфальтного осколу, ґрунту та бетону, яким укріплювали бордюри, горами розкидані по тротуарній доріжці.

– Бордюри могли повикорчовувати діти. Або ж хтось намагався їх викрасти, поки вони не закріплені, – припустив Роман Ганзевич.

За його словами, підрядник, який виконував роботи на цій ділянці – ПП "Черкаси-Інтерстрой", директором якого є екс-депутат Черкаської міськради Володимир Халай, протягом місяця пообіцяв виправити всі недоліки та завершити роботи.

До речі, це ж підприємство проводило ремонтні роботи на вулицях Святотроїцькій та Небесної Сотні, а також виграло тендер на ремонт вулиці Сурікова.

Інформацію про те, що ділянку на Нарбутівській доремонтують вже найближчим часом, підтвердив і начальник управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Черкаської міськради Сергій Отрешко.

– Роботи на цій ділянці виконані приблизно на 80%. Ще незавершені роботи з облаштування автобусної "кишені", примикань та під’їздів. Підрядник визнав наявність просідання асфальту та пообіцяв з’ясувати причини і найближчим часом усунути всі недоліки, – зауважив чиновник.

Зазначимо, що, згідно з проектом реконструкції ділянки дороги на вулиці Нарбутівській між вулицями Горького і Чехова передбачено середню товщину асфальту близько 9 см. Загальна площа ремонтованої ділянки – 2190 кв м. Торік якість проведення ремонтних робіт на цій ділянці особисто контролювали депутати міськради Станіслав Лукирич та Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, автожурналісти перевіряли черкаські дороги яйцями.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version