НовиниНова дорога у Черкасах просіла за три місяці (ФОТО)

Нова дорога у Черкасах просіла за три місяці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Представники новоствореної комісії з обстеження якості ремонту доріг у Черкасах провели свою першу ревізію.  Голова комісії, активіст ГО "Автомайдан-Черкаси" Роман Ганзевич та член комісії, "самооборонівець" Олексій Ющенко разом з журналістами перевірили якість робіт дорожників на вулиці Нарбутівській (колишня Петровського) на ділянці від Горького до Чехова, яку ремонтували усередині грудня 2015 року.

На 300-метровій ділянці дороги, збудованій лише три місяці тому, представники комісії виявили значне просідання асфальту. Крім того, активісти побачили вирвані й розкидані бордюри, які лежать на узбіччі. А залишки асфальтного осколу, ґрунту та бетону, яким укріплювали бордюри, горами розкидані по тротуарній доріжці.

– Бордюри могли повикорчовувати діти. Або ж хтось намагався їх викрасти, поки вони не закріплені, – припустив Роман Ганзевич.

За його словами, підрядник, який виконував роботи на цій ділянці – ПП "Черкаси-Інтерстрой", директором якого є екс-депутат Черкаської міськради Володимир Халай, протягом місяця пообіцяв виправити всі недоліки та завершити роботи.

До речі, це ж підприємство проводило ремонтні роботи на вулицях Святотроїцькій та Небесної Сотні, а також виграло тендер на ремонт вулиці Сурікова.

Інформацію про те, що ділянку на Нарбутівській доремонтують вже найближчим часом, підтвердив і начальник управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Черкаської міськради Сергій Отрешко.

– Роботи на цій ділянці виконані приблизно на 80%. Ще незавершені роботи з облаштування автобусної "кишені", примикань та під’їздів. Підрядник визнав наявність просідання асфальту та пообіцяв з’ясувати причини і найближчим часом усунути всі недоліки, – зауважив чиновник.

Зазначимо, що, згідно з проектом реконструкції ділянки дороги на вулиці Нарбутівській між вулицями Горького і Чехова передбачено середню товщину асфальту близько 9 см. Загальна площа ремонтованої ділянки – 2190 кв м. Торік якість проведення ремонтних робіт на цій ділянці особисто контролювали депутати міськради Станіслав Лукирич та Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, автожурналісти перевіряли черкаські дороги яйцями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x