НовиниСпортНімецькі волонтери привезли на Черкащину понад 5 тонн гуманітарного...

Німецькі волонтери привезли на Черкащину понад 5 тонн гуманітарного вантажу

-

- Advertisment -

Городищину відвідали давні друзі з Німеччини. Вантажівкою і бусом з причіпами вони привезли понад 5 тонн гуманітарного вантажу. Це медичні матеріали, зокрема, засоби по догляду за хворими, ролятори (пристосування, що допомагають хворим при ходьбі), дитячі візочки, велосипеди, три пральні машини, одяг, велосипеди, коляски, іграшки та інше. Про це повідомляють на сайті Городищенської РДА.

Доброчинна місія німецьких друзів складалася з 11 осіб. Групу очолював представник товариства Червоного Хреста в місті Ульзен Йорк Бойкер.

Вже 11 років Німецький Червоний Хрест у співпраці з Городищем. У складі місії також був представник Німецько-Українського товариства в графстві Бентхайм Альберт Цеггер. Він уже понад 25 років розвиває співпрацю з Черкащиною, багато разів організовував прийом українських делегацій.

У 1996 році в місто Городище паном Цеггером був переданий автомобіль швидкої допомоги для місцевої лікарні, який працює й досі. Також він мав за честь доставити на Городищину апарат УЗД. Перебуваючи на українській землі, почесні гості побували на екскурсії в місті Києві, Корсунь Шевченківському та Чигиринщині.

Дитячі садочки "Зірочка" та "Веселка" міста Городище отримали такі подарунки: одяг, іграшки, коляски, та найбільш вагомий – телевізор.

Як повідомляв сайт vikka.ua, китайці хочуть викладати мову в черкаській гімназії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x