додому Новини Черкащина Ним виявився підліток: черкаські поліцейські знайшли ґвалтівника та вбивцю жінки

Ним виявився підліток: черкаські поліцейські знайшли ґвалтівника та вбивцю жінки

0

Черкаські поліцейські з’ясували, хто побив і зґвалтував 39-річну жительку Тального, що та померла в лікарні від триманих травм. Ним виявився 13-річний житель Житомирської області, представник однієї із національностей, який разом із родиною тимчасово проживає в Тальному, повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Нагадаємо, близько двох тижнів тому Тетяну Бердник із Тального ледь живою біля свого двору знайшла сусідка, викликала поліцію і "швидку". У жінки були розірвані внутрішні органи, її били та ґвалтували. Нещасна померла у лікарні, але перед смертю прийшла до тями і нібито вказала на зловмисників.

Поліцейські встигли поспілкуватися з потерпілою та встановили особу, яка могла бути причетна до вчинення даного кримінального правопорушення.

13-річний представник однієї із національностей разом із родиною швидко виїхали за межі області. Підліток переховувався в одному із райцентрів Житомирської області у бабусі. Його батько, мати та старший брат – в одному із сіл Вінницької області. Їх було запрошено до Тальнівського відділення поліції.

Підліток визнає, що мав із жінкою статевий акт, побив її та ледь живою залишив у кущах.

Поліцейські перевіряють на причетність до вчинення даного кримінального правопорушення інших членів родини неповнолітнього. Проводяться активні слідчі дії.

За даним фактом слідчими Тальнівського відділення поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що потягло смерть потерпілої. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, раніше судимий черкащанин може отримати довічне за жорстоке вбивство жінки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version