НовиниЧеркащинаНим виявився підліток: черкаські поліцейські знайшли ґвалтівника та вбивцю...

Ним виявився підліток: черкаські поліцейські знайшли ґвалтівника та вбивцю жінки

-

- Advertisment -

Черкаські поліцейські з’ясували, хто побив і зґвалтував 39-річну жительку Тального, що та померла в лікарні від триманих травм. Ним виявився 13-річний житель Житомирської області, представник однієї із національностей, який разом із родиною тимчасово проживає в Тальному, повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Нагадаємо, близько двох тижнів тому Тетяну Бердник із Тального ледь живою біля свого двору знайшла сусідка, викликала поліцію і "швидку". У жінки були розірвані внутрішні органи, її били та ґвалтували. Нещасна померла у лікарні, але перед смертю прийшла до тями і нібито вказала на зловмисників.

Поліцейські встигли поспілкуватися з потерпілою та встановили особу, яка могла бути причетна до вчинення даного кримінального правопорушення.

13-річний представник однієї із національностей разом із родиною швидко виїхали за межі області. Підліток переховувався в одному із райцентрів Житомирської області у бабусі. Його батько, мати та старший брат – в одному із сіл Вінницької області. Їх було запрошено до Тальнівського відділення поліції.

Підліток визнає, що мав із жінкою статевий акт, побив її та ледь живою залишив у кущах.

Поліцейські перевіряють на причетність до вчинення даного кримінального правопорушення інших членів родини неповнолітнього. Проводяться активні слідчі дії.

За даним фактом слідчими Тальнівського відділення поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що потягло смерть потерпілої. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, раніше судимий черкащанин може отримати довічне за жорстоке вбивство жінки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x