НовиниЧеркащинаНікіта Руслов підписав новий контракт із "Черкаськими Мавпами" (Фото)

Нікіта Руслов підписав новий контракт із "Черкаськими Мавпами" (Фото)

-

- Advertisment -

Вихованець баскетбольної школи "Черкаських Мавп" Нікіта Руслов (1996 р.н. 194 см) залишається в клубі.

6 липня 23-річний баскетболіст продовжив угоду з клубом, інформує пресслужба БК.

Руслов готується вже до 8-го сезону поспіль у складі основної команди "Мавп". Дебютував Нікіта в Суперлізі у жовтні 2013 року. Минулого сезону Руслов був одним із важливих гравців команди. У Суперлізі Парі-Матч вихованець клубу зіграв 17 матчів і в середньому на паркеті проводив 15:22 хвилин. За цей час Руслов здобував 3.6 очка, робив 1.6 підбирання і віддавав 2.2 передачі.

"Задоволений, що залишаюся в рідному клубі. Очікую на продуктивну роботу в новому сезоні. Докладу усіх зусиль, щоб допомогти команді досягнути максимальних результатів. Намагатимусь здійснити ще один крок вперед у своєму розвитку", – зазначив Нікіта Руслов.

Головний тренер БК "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон зауважив, що Руслов – це один із прикладів, чому важливо і потрібно клубу мати свою школу і академію.

"Один із плеяди наших вихованців. Який вже досягнув зрілого віку. Який вже повинен давати і демонструвати результат на майданчику. Нікіта вже себе проявив і на міжнародному рівні. Минулого сезону в чемпіонаті місцями показав свій рівень. Десь це були невеличкі сплески. Тепер чекаємо на нього, що він зможе стабільно і якісно допомагати нам на майданчику. Прийшов час йому проявити себе, як повноцінний гравець, а не просто молодий і перспективний. Розраховуємо на нього як на одного з основних гравців ротації", – сказав Міхельсон.

Відзначимо, що минулого сезону Нікіта Руслов став срібним призером чемпіонату світу з баскетболу 3х3 U23. Також Нікіта став майстром спорту України. Руслов є гравцем національної збірної України 3х3.

"Продовжили угоду з Нікітою Русловим. Хлопець очікує на хороший сезон. Оскільки команда обіцяє бути  досить молодою, то цей  рік Нікіта хоче використати максимально ефективно, щоб заявити про себе якісно не лише в 3х3 а й в баскетболі 5х5. Особисто я бажаю успіхів вихованцю черкаської школи баскетболу і передбачаю, що він буде ефективним у нинішньому сезоні, звісно при докладених максимальних зусиллях від Нікіти", – додав директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Володимир Конєв залишається у команді "Черкаських Мавп".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас підготували інсталяцію до Великодня

У черкаському сквері «Юність» розмістили розмальовані писанки, великоднє дерево та інші декорації до Великодня. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Комунальники Черкас готують пляжі до літнього сезону

Комунальники активно працюють над відновленням та покращенням пляжів до літнього сезону. Про це повідомили у пресслужбі КП "Благоустрій". Вони відновлюють...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x