НовиниЧеркащина«Нічні розваги зачекають»: Скічко просить черкаських підприємців дотримуватися карантинних...

«Нічні розваги зачекають»: Скічко просить черкаських підприємців дотримуватися карантинних обмежень

-

- Advertisment -

Тримати на контролі роботу своїх розважальних закладів та відповідально поставитися до дотримання карантинних обмежень. З таким проханням звернувся до черкаських підприємців очільник області Олександр Скічко.

Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

Під час вчорашнього засідання ТЕБ та НС обговорювали діяльність розважальних закладів та громадського транспорту в період пандемії. Зокрема, правоохоронці повідомили, що ситуація по області та в місті контрольована. Але дані були подані за будні. Зрозуміло, що основне навантаження буде в п’ятницю, суботу та неділю.

«Ми звернулися до міста з проханням посприяти, провести перемовини з власниками розважальних закладів, аби ми могли розірвати ланцюг захворюваності та попередити потрапляння до «червоної» зони. Ми маємо розуміти, що зараз розважальні нічні заходи можуть почекати для того, аби ми не потрапили до «червоної» зони і щоб потім всім підприємцям не доводилося примусово призупиняти свою діяльність. Я вважаю, що це є оптимальним рішенням і сподіваюся на свідомість власників закладів та свідому роботу поліції», – повідомив під час виступу Олександр Скічко.

На посиленому контролі перебуватимуть і засоби громадського транспорту. За словами голови ОДА, ситуація з тролейбусами та дотриманням у них карантинних обмежень – контрольована повністю. Що ж стосується приватних перевізників, ситуація значно гірша, більшість з них не контролює наповненості маршруток.

«Ми провели також перемовини з мером і він нас запевнив, що з перевізниками буде проведена відповідна робота і їм будуть максимально роз’яснювати, на скільки важливо, щоб водії контролювали наповненість маршруток. Ми розуміємо, що це створює певні дискомфортні ситуації і певні проблеми для мешканців міста, але водночас ми маємо зрозуміти, що наразі обмеження наповненості маршруток набагато краще, ніж повна зупинка роботи громадського транспорту. Ми дуже хочемо, щоб у нас залишалися обмеження, а ще краще, щоб їх взагалі не було. Головне не потрапити до «червоної» зони із повною зупинкою усього», – підкреслив Олександр Скічко.

Відповідно, поліція отримала завдання контролювати усю ситуацію. Патрульні будуть активно працювати саме з питань перевезень, щоб були забезпечені карантинні заходи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже дві тисячі школярів Черкащини пішли на самоізоляцію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x