НовиниЧеркащинаНежитлове приміщення черкаського заводу "Фотоприлад" повернули державі

Нежитлове приміщення черкаського заводу "Фотоприлад" повернули державі

-

- Advertisment -

Господарським судом Черкаської області задоволено позов Черкаської місцевої прокуратури про розірвання договору оренди нежитлового приміщення вартістю понад 2 млн. грн. і зобов’язання орендаря повернути вказане нерухоме майно державному підприємству. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що орендуючи частину приміщень черкаського заводу "Фотоприлад", фізична особа-підприємець не виконувала умови договору оренди щодо своєчасної сплати орендної плати, утворивши значну заборгованість перед Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Черкаській області та підприємством.

Окрім цього, орендарем не відшкодовувались передбачені договором витрати на утримання державного майна та вартість електроенергії, витраченої в процесі господарської діяльності.

За стягненням вказаної заборгованості, яка з урахуванням пені та штрафних санкцій склала більше 200 тис. грн., розірванням договору оренди та поверненням майна в інтересах держави до суду звернувся прокурор.

На цей час позовні вимоги прокуратури судом повністю задоволено, відповідач має сплатити заборгованість й повернути приміщення, яке в подальшому може бути передано в оренду на конкурсних умовах. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, земельну ділянку на Черкащині вартістю понад 200 тисяч гривень повернули у власність громади.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той же час викликаючим завданням, особливо коли йдеться про граматику. Граматика...

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x