НовиниЧеркащинаНезабаром у лісництвах Черкащини оголосять сезон тиші

Незабаром у лісництвах Черкащини оголосять сезон тиші

-

- Advertisment -

На Черкащині з 1 квітня по 15 червня розпочнеться сезон тиші. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника Держекоінспекції у Черкаській області Олександр Позняков.

З метою здійснення охорони середовища існування, умов розмноження та шляхів міграції диких тварин Черкащини, у період з 1 квітня по 15 червня щорічно встановлюється період тиші.

Підприємства, установи, організації і громадяни при здійсненні будь-якої діяльності, що впливає або може вплинути на стан тваринного світу, зобов′язані забезпечувати охорону середовища існування, умов розмноження і шляхів міграції тварин.

У період масового розмноження диких тварин забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою, а саме пальба, проведення вибухових робіт, фейерверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змгань на транспортних засобах.

Промислове рибальство у місцях, які мають особливе значення для перебування водноболотних птахів та напівводних ссавців, а саме бобрів та хохуль здійснюється за погодженням із органами лісового, мисливського та рибного господарства.

За порушення режиму в Сезон тиші передбачена адміністративна відповідальність за статтею 87 КУпАП, розмір штрафу для громадян — від 51 до 85 гривень, для посадових осіб від 85 до 119 гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині вдруге за рік зацвіли підсніжники.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x