НовиниЧеркащинаНезабаром "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового сезону

Незабаром "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового сезону

-

- Advertisment -

Вже через півтора тижні "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового сезону. 17 серпня команда збереться в Черкасах і почне перший попередній збір команди. З огляду на пандемію коронавірусу, будуть виконані всі протиепідеміологічні заходи.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Спочатку всі баскетболісти пройдуть обов'язкове ПЛР-тестування на Covid-19. Після отримання результатів гравці пройдуть медогляд і потім почнуть роботу. До табору викликані усі гравці команди. За кілька днів до цього очікується прибуття до Черкас лідера минулого сезону Сеада Хаджифейзовича.

Тренування розпочнуть: Сеад Хаджифейзович, Володимир Конєв, Сергій Попов, Антон Дзюба, Нікіта Руслов, Дмитро Скапінцев, Ігор Сергеєв, Олег Бондаренко, Іван Ткаченко, Владислав Мельник, а також деякі гравці дубля.

Відзначимо, що Ткаченко і Мельник зараз травмовані, але зможуть проводити безконтактні тренування. Наразі активно ведеться робота на ринку вільних агентів. У табір команди поступово приїздитимуть потенційні новачки, які будуть проходити трай-аут у "Черкаських Мавпах".

"Цього року, з огляду на пандемію коронавірусу у нас дуже специфічна передсезонна підготовка. З огляду на настанови Федерації, довелося відійти від стандартних методів передсезонної підготовки. Збір починаємо 25-го серпня, як це рекомендовано Федерацією баскетболу України. Паралельно займаємося комплектацією. Зараз нам потрібні два сильних гравці у задню лінію. Нам потрібні якісні баскетболісти, які допоможуть нашій молодій передній лінії конкурувати з досвідченими центровими інших українських команд. Поруч з нашими молодими бігменами повинні бути досвідчені розігруючі, котрі зможуть їх правильно заграти і підказати, як діяти в різних ситуаціях – повідомив головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон.

Тренування "Черкаські Мавпи" проводитимуть в групах по кілька осіб. А вже 25 серпня команда згідно директиви Федерації басктеболу України розпочне повноцінний підготовчий тренувальний збір.

Як повідомляв сайт vikka.ua, капітан "Черкаських Мавп" покинув команду.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x