НовиниЧеркащина"Нехай отримають те, чого самі ж хотіли", – Мирза...

"Нехай отримають те, чого самі ж хотіли", – Мирза про відкликання п’яти черкаських депутатів

-

- Advertisment -

Депутат міської ради Микола Мирза розповів про громадські збори та мотиви голосування виборців щодо відкликання п’яти депутатів Черкаської міськради. Нагадаємо, відповідні громадські збори, в яких взяли участь понад 400 містян, відбулися 30 березня. На них виборці підтримали виключення з міськради депутатів Альону Цегвінцеву, Тетяну Чорнобіль, Максима Шадловського, Віталія Косяка та Максима Скорика.

"Я знав про те, що відбуваються збори. Усе відбувалося прозоро і за законом. Мене не здивувало, що цих депутатів відкликають. Я це повністю підтримую. Тому що, коли депутати були кандидатами, то вони говорили про те, що працюватимуть в інтересах виборців, задля розвитку міста. Але ми бачимо, що вони цього не роблять. Якщо це мова про забудову черкаських пляжів, то я особисто проти, як і черкащани. Вони хочуть мати вільний доступ до води і не хочуть, щоб там стояли багатоповерхівки. Якщо ми говоримо про збереження лісів, то саме ці депутати голосували за їх знищення і забудову Лісової Просіки", – зазначив обранець.

Він нагадав, що спершу був зроблений проект забудови берегової зони, де повинен був бути громадський простір – Льодовий палац, баскетбольний палац, яхт-клуб, аквапарк, парк, багатоярусні стоянки, можливо готель чи торговий центр. Але виконавчий комітет зібрався і таємно проголосував за зведення замість громадського простору 36 багатоповерхівок.

За його словами, коли депутати, дізналися про це, то відправили виконком у відставку. Але депутати, яких люди хочуть виключити з міськради, не брали участь у голосуванні, а отже навпаки підтримували забудову. Міський голова наклав вето і тоді потрібно було набрати вже 28 голосів. Ці ж депутати не голосували, тобто пішли всупереч принципам своїх партій, які їх висували на виборах.

"Потім було голосування за звернення до ВР про розпуск міськради. Я тоді не голосував, тому що перевибори нам абсолютно не потрібні. А ці депутати голосували за розпуск ради. Тому я спокійно прийшов і взяв участь у голосуванні за їх відкликання. Нехай вони отримають те, чого вони самі ж хотіли, – наголосив Микола Мирза. – Мене дивувало й те, що міський голова завжди говорив: на посадах у міськраді будуть тільки фахівці. І почав брати на роботу депутатів. Тобто, вони просто продалися. Тому я думаю, що цим депутатам не місце у міській раді".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах почали процедуру відкликання п’ятьох депутатів міськради.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x