додому Новини Черкащина "Нехай на вас менше чхають": лідер гурту "Антитіла" привітав черкаського медика з...

"Нехай на вас менше чхають": лідер гурту "Антитіла" привітав черкаського медика з днем народження (Відео)

0

Лідер українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя висловив слова підтримки та привітав з днем народження фельдшера черкаської екстренки Анатолія Безвугляка. Відеодзвінок оприлюднили на сторінці Міністерства охорони здоров'я України у Facebook.Таким чином Тополя долучився до соціальної кампанії МОЗ #ПідтримуюЛікарів.

"Анатолію Васильовичу, хочу вас особисто привітати від гурту "Антитіла" з днем народження. Мені дуже приємно, що колись доля звела нас з вами. Хочу вам побажати здоров’я, адже ви роками невпинно рятуєте життя інших. Хочу побажати, щоб на вас менше чхали. Також хочу передати від усіх артистів і МОЗ, що ми пишаємося представниками вашої професії, особливо в такий складний період", – зазначив у розмові Тарас Тополя.

Як повідомила у коментарі сайту vikka.ua речниця КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" Ірина Назарок, Анатолію Безвугляку 54 роки, 34 з яких він працює на "швидкій". Окрім цього він є інструктором навчально-тренувального відділу закладу та з першого дня заснування вчить надавати медичну та домедичну допомогу.

"У 2014 році "Антитіла" спонсорували випуск джгутів "SICH-TOURNIQUET", а Анатолій Васильович, як інструктор навчально-тренувального відділу був запрошений в якості експерта, щоб випробовувати ці джгути. Після того вони підтримують зв'язок", – додала у коментарі Ірина Назарок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відома телеведуча з Черкас вперше стала мамою.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version