НовиниЧеркащинаНевідомі, які "замінували" Черкаси, вимагають 7 мільйонів євро

Невідомі, які "замінували" Черкаси, вимагають 7 мільйонів євро

-

- Advertisment -

17 травня Черкаси сколихнула новина про "замінування" 17 об'єктів, серед яких – торгові центри та пологові будинки. Людей із вказаних будівель було евакуйовано. Разом із тим, після низки перевірок, у поліції повідомили, що ця інформація не підтвердилась, пише "Про Все".

Із власних джерел виданню стало відомо, підставою для вжитих заходів стало те, що на електронну адресу обласного управління Нацполіції з електронної адреси "Lekarstvo444@protonmail.co" надійшов електронний лист з повідомленням наступного змісту: "Важно Взрывы в Черкассах Торговых центрах города Черкассы произойдут взрывы: ТЦ "Кооператор", "Гранд на мытнице", базе "Еврострой", ТЦ "Грандмаркет", "Крещатик Сити", "Днипро Плаза", "Грин Сити", "Любава", "Плазма", "Депо Центр", "Дом Торговли", "Транзит", "Аладин". В нескольких роддомах города Черкассы произойдут взрывы… Пока не будут выполнены наши требования. Это послание для всех шутов СБУ и МВД Украины крышующим предаталей и сектантов, всех силовых структур!!! Страшный кровавый сюрприз по сравнению з которым взрыв Чернобыля ничто, ждёт города Украины!!!… Если нам не будет заплачено 7 мил евро на биткоин счета… Если это не произойдёт, следующая неделя войдёт в кровавую историю!!!" (текст подано мовою оригіналу).

Поліція зареєструвала цю подію.

Зазначимо, вже майже місяць різні міста України потерпають від масового телефонного тероризму. Першим став Харків, де повідомлення про замінування надійшли наступного ж дня після другого туру виборів – 22 квітня. Потому – чи не щодня нові повідомлення надходили у Херсоні, Львові, Одесі, Кривому Розі, столиці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах фейково замінували приміщення РДА.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина підозрюють у смертельному побитті батька свого знайомого

Смілянину повідомили про підозру в скоєнні нападу на батька свого знайомого, що призвело до його смерті. Про це повідомляє...

В Умані на єврейській будівлі намалювали свастику: зловмисник потрапив на камеру

У єврейському кварталі міста Умань, що в Черкаській області, зафіксовано випадок антисемітизму та агресії проти правоохоронних органів. Про це...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x