НовиниЧеркащинаНевідомі в балаклавах погрожували депутату Черкаської облради

Невідомі в балаклавах погрожували депутату Черкаської облради

-

- Advertisment -

Депутату Черкаської обласної ради, який є головою тимчасової комісії з розслідування фальсифікацій виборів 2015 року в облраду, Олексію Давиденку погрожували. Про це він повідомив у коментарі виданню "Кропива".

"Сьогодні вранці (27 березня) в м. Сміла, коли я прийшов до гаража та сів за кермо, щоб виїхати, позаду автівки з'явилося два молодика у балаклавах. Вони почали кричати, щоб я не виходив з автівки та сказали, що я маю зупинитися і не проводити комісію з розслідування фальсифікацій виборів. Згодом вони зникли, а я викликав поліцію", – повідомив Олексій Григорович. 

За його інформацією, вже завтра, 28 березня, має відбутися чергове засідання комісії в обласному будинку рад, де будуть вчергове заслуховувати представників правоохоронних органів. До того ж, за його словами, наразі відбувається тиск на депутатів, щоб не допустити кворуму засідання.

Нагадаємо, що мова йде про спробу фальсифікацій виборів до Черкаської обласної ради у 2015 році. За тривалий час розслідування замовники фальсифікацій не встановлені, а з двома виконавцями прокуратура хотіла затвердити угоди про визнання винуватості та примирення. Однак суди відмовилися їх затверджувати, а справу відправлено на подальше досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат повторно почав боротися із забудовою набережної.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x