додому Новини Черкащина Невідомі у Черкасах розбили вікно тролейбуса (ФОТО)

Невідомі у Черкасах розбили вікно тролейбуса (ФОТО)

0

У Черкасах в тролейбусі №10 під час руху невідомі пошкодили вікно. Про це на сторінці у Facebook повідомила черкащанка Альона Безкровна.

Жінка розповіла, що їхала тролейбусом №10 по вулиці Сумгаїтській. Проїжджаючи повз будинки, що навпроти Фуршету, всі присутні пасажири почули звук вистрілу. Поцілили у вікно. Біля цього вікна сиділа дівчинка з бабусею та ще дві пенсіонерки.

"У салоні почалася метушня, всі захвилювалися, що ж сталося. Версія чоловіків була такою, що або відлетів камінчик з-під коліс автомобіля, або хтось із чогось вистрелив. Дехто казав, що це підлітки чимось граються, дехто з них підтвердив, що на перших поверхах їх будинків в ПЗР вікна перших поверхів прострелені дрібними кульками", − зазначила жінка у дописі.

У коментарі сайту "18000" речниця патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк підтвердила, що такий інцидент справді був. Про випадок правоохоронцям заявила диспетчер тролейбусного парку.

"Прибувши за вказаною адресою, водій тролейбуса повідомила, що близько 20: 45, перебуваючи на маршруті № 10 між зупинками Фуршет та Лазаренка (Ярославська), невідомі особи пошкодили скло тролейбуса. Поліція відібрала заяву та пояснення", − повідомила Зоя Вовк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, неповнолітній на Черкащині викрав автомобіль.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version