НовиниЧеркащинаНевідомі у Черкасах розбили вікно тролейбуса (ФОТО)

Невідомі у Черкасах розбили вікно тролейбуса (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах в тролейбусі №10 під час руху невідомі пошкодили вікно. Про це на сторінці у Facebook повідомила черкащанка Альона Безкровна.

Жінка розповіла, що їхала тролейбусом №10 по вулиці Сумгаїтській. Проїжджаючи повз будинки, що навпроти Фуршету, всі присутні пасажири почули звук вистрілу. Поцілили у вікно. Біля цього вікна сиділа дівчинка з бабусею та ще дві пенсіонерки.

"У салоні почалася метушня, всі захвилювалися, що ж сталося. Версія чоловіків була такою, що або відлетів камінчик з-під коліс автомобіля, або хтось із чогось вистрелив. Дехто казав, що це підлітки чимось граються, дехто з них підтвердив, що на перших поверхах їх будинків в ПЗР вікна перших поверхів прострелені дрібними кульками", − зазначила жінка у дописі.

У коментарі сайту "18000" речниця патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк підтвердила, що такий інцидент справді був. Про випадок правоохоронцям заявила диспетчер тролейбусного парку.

"Прибувши за вказаною адресою, водій тролейбуса повідомила, що близько 20: 45, перебуваючи на маршруті № 10 між зупинками Фуршет та Лазаренка (Ярославська), невідомі особи пошкодили скло тролейбуса. Поліція відібрала заяву та пояснення", − повідомила Зоя Вовк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, неповнолітній на Черкащині викрав автомобіль.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x