НовиниНевдовзі у Черкасах відкриється безкоштовний спортзал (ФОТО)

Невдовзі у Черкасах відкриється безкоштовний спортзал (ФОТО)

-

- Advertisment -

Через три місяці у Черкасах відкриють соціальний спортзал імені Сергія Амброса, де черкащани зможуть безкоштовно займатися спортом. Наразі у приміщенні розпочалися ремонтні роботи, повідомляє "Про все".

За словами заступника голови координаційної ради з громадського бюджету Черкаської міської ради В’ячеслава Левченка, на ремонт приміщення з міського бюджету передбачено 1 млн грн, щоб придбати необхідний інвентар – доведеться шукати спонсорів.

"Площа зали становить приблизно 500 кв м, наразі тут розпочали шпаклювання. На наступному тижні мають розпочати відновлення цегляних стін. Інтер’єр залу буде досить брутальним. Стеля буде пофарбована в темний колір. На стінах хочемо зробити малюнки (по типу муралів), портрет Сергія Амброса, Піддубного, декілька знаків "Азову". Наразі шукаємо художника, який зміг би зробити такі малюнки на стінах у стилі стріт-арту", – зазначив В’ячеслав.

Він повідомив, що займатися у спортзалі зможе близько 200 осіб. Черкащани зможуть записатися на бойові мистецтва, кросфіт або відвідувати тренажерний зал.

"Наразі ми розробляємо оптимальну програму, щоб у залі могло займатися якомога більше людей. Заняття проходитимуть по групах. Плануємо, що заняття будуть безкоштовні, але тоді перед нами постає запитання, як оплачувати тренерів. Також шукаємо спнсора, щоб придбати тренажери, оскільки бюджетом цього не передбачено", – розповідає заступник голови координаційної ради з громадського бюджету ЧМР.

Він також заспокоює, що побоювання окремих депутатів, що будівлі майже 100 років і перекриття можуть не витримати, безпідставні

"Проектанти зробили проект, зробили експертизу, по державних будівельних нормах усе пройшло. Навантаження, передбачене для спортивної зали, тут допустиме. Ми також переймалися цим питанням і перепитували у проектантів, на що вони нам сказали, що ця будівля витримає ще багато чого", – повідомив В’ячеслав Левченко.

Фото "Про все"

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин-легкоатлет переміг на чемпіонаті України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x