НовиниНевдовзі черкащани зможуть обідати у Черкаській облраді

Невдовзі черкащани зможуть обідати у Черкаській облраді

-

- Advertisment -

Невдовзі черкащани зможуть обідати у Черкаській облраді.

Так, підвальне приміщення в будівлі обласної ради стане кафе-їдальнею, яку зможуть відвідувати усі охочі, повідомляє УНН-Центр.

"Реконсрукцію підвального приміщення вже майже закінчено, наразі робиться вхід до закладу з вулиці Лазарєва. Старий вхід, що виходить у внутрішній двір Будинку рад, не надто зручний для містян, а ми хотіли, щоб у нашому закладі могли пообідати не лише працівники апарату обласної ради та облдержадміністрації, а й студенти медколеджу, що розташований поруч, або працівники інших установ", – розповів розповів директор комунального підприємства "Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності" Валерій Височин.

Голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець пояснив, що це була його ідея, яку він першою хотів реалізувати, щойно був обраний на цю посаду. Він був вражений тим, що будівля облради має величезний підвал, який жодним чином не використовується, а проте за нього сплачуються комунальні платежі у сумі 350 тис. гривень щороку.

"Тепер завдяки тому, що знайшовся орендар, ми не тільки не платитимемо кошти з обласного бюджету на утримання цього підвалу, а й отримуватимемо певну суму за оренду", – пояснив Олександр Вельбівець.

За словами Валерія Височина, на ремонт і реконструкцію приміщення витрачено менше 300 тис. грн. Наразі чекають на поставку обладнання: щойно його встановлять, їдальню буде відкрито.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанці у ресторані подали страву з тарганом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Врятована рота”: Патронатна служба Азову разом з Trustee Plus запускають криптовалютний збір на порятунок поранених бійців

Організатори планують зібрати 5 млн. грн на порятунок близько 100 бійців 12 бригади спеціального призначення «Азов» НГУ та 3-ї...

Черкаські медики передали 26 дронів для Третьої штурмової (ВІДЕО)

26 FPV-дронів Для бійців Третьої штурмової бригади придбано черкаськими медиками спільно з німецькими кардіохірургами. Уже скоро їх відправлять на...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x