додому Новини Черкащина Неповнолітня черкащанка виграла "Гелік" від відомого російського блогера

Неповнолітня черкащанка виграла "Гелік" від відомого російського блогера

0

Черкащанка стала щасливою переможницею унікального розіграшу від відомого російського блогера Гусейна Гасанова. Про це стало відомо під час прямого ефіру на сторінці блогера в Instagram.

Нагадаємо, нещодавно у соцмережі "Instagram" Гусейна Гасанова розпочав конкурс із розіграшу свого автомобіля "Mersedes-Benz Gelintvagen".

Щасливою переможницею стала 17-річна уманчанка Анастасія Хавруцька. Дівчина була просто в шоці, коли блогер вийшов із нею у прямий ефір та повідомив цю новину. Гусейн Гасанов придбав для дівчини квиток до Москви, де вона зможе забрати свій автомобіль.

"Ми вітаємо тебе, сьогодні твій день. Щойно Анастасія Хавруцька із Умані виграла мій "Гелік". Я чекаю на тебе в Москві, особисто куплю тобі квиток та вручу ключі від автомобіля", − повідомив у прямому ефірі Гусейн Гасанов.

Він також повідомив, що за останній тиждень його сторінку відвідали понад 32 мільйони осіб. Коли ж стали відомі результати розіграшу, то на сторінку переможниці зайшло три з половиною мільйони осіб.

Окрім цього, сьогодні, 21 березня, дівчина вже встигла виставити свій автомобіль на продаж. Відповідне повідомлення вона вже розмістила в інтернеті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, щасливець із Черкас виграв 200 тисяч гривень у лотерею.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version