додому Новини Черкащина Неподалік Сміли сталися дві автокатастрофи

Неподалік Сміли сталися дві автокатастрофи

0

На Смілянщині сьогодні сталося дві ДТП. Внаслідок дорожніх аварій постраждали жінка пенсійного віку та молодий чоловік. Повідомляє Ірина Назарок, речниця КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

На виїзді зі Сміли в бік Ротмистрівки дві автівки злетіли в кювет, одна перекинулась. Близько 10 ранку на дорозі зіштовхнулися Mitsubishi та Wolksvagen, останнього від удару закрутило та перекинуло. Водії обох автівок не постраждали.

Пасажирку авто Wolksvagen затисло всередині, її деблокували рятувальники. Медики екстренки надали допомогу 64-річній жінці, яка перебувала у важкому стані. Її доправили до Третьої черкаської міської лікарні, попередньо виявивши політравму, закриту черепно-мозкову травму та перелом грудного відділу хребта.

Ще одна автівка від удару об електроопору опинилась на обочині у селі Балаклея. Сталася аварія об 11 годині. Водія та пасажира викинуло з автомобіля.

Пасажир від огляду медиків екстренки відмовився. 28-річного водія доправили до Смілянської районної лікарні. Попередньо у нього виявили закриту черепно-мозкову травму, множинні переломи ребер та забої, а також ретроградну амнезію.

Читайте також:

На Уманщині судитимуть чоловіка за ухилення від служби в лавах ЗСУ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version