НовиниПолітикаНенаситні "слуги": ставленик мера Черкас хоче розширити штат свого...

Ненаситні "слуги": ставленик мера Черкас хоче розширити штат свого збиткового управління

-

- Advertisment -

Вивести управління інспектування зі складу департаменту архітектури та додати ще трьох працівників. Із таким до міськради звернувся керівник управління, екс-радник міського голови Анатолія Бондаренка, Віталій Косяк. Відповідний проект рішення з'явився на сайті мерії 14 листопада.

У пояснювальній записці до проекту Віталій Косяк розповідає: для контролю за всією територією міста не вистачає кількості інспекторів.

"Це призводить до засміченості міста в цілому, загального враження неприбраності міста, а також неприпустимо низькій в такому випадку кількості надходжень до бюджету від штрафних санкцій", – стверджує він.

Крім того, чиновник нарікає на те, що в управлінні працює лише один юрисконсульт.

Категорично не згодні із розширенням штату управління у департаменті фінансової політики.

За словами начальника департаменту Наталії Джуган, збільшення штатної чисельності управління інспектування з 18 до 21  осіб не має аргументованих підстав, оскільки управлінню не надавалися додаткові повноваження, не розширювалася сфера впливу, а територія міста не збільшувалася.

"За 10 місяців 2017 року видатки на утримання управління інспектування в кількості 18 штатних одиниць склали 3 млн 364 тис. 600 грн. А від сплати штрафів, накладених працівниками управління, до міського бюджету надійшло лише 98 тис. грн. Для порівняння: місто Умань утримує 7 працівників муніципальної інспекції, витрати на їх утримання складають 760 тис. грн, а від сплати штрафів до бюджету надійшло майже 800 тис. грн", – зауважила Наталія Джуган.

Водночас секретар міськради Олександр Радуцький дав доручення відкликати із розгляду сесії проект рішення щодо змін у складі управління інспектування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, фірми з бізнес-орбіти черкаського депутата-"батьківщинівця" накрутили безтоварних операцій на дві кримінальні справи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x