додому Новини Черкащина Негода у Черкасах може стати тестом на придатність майбутніх заступників мера, –...

Негода у Черкасах може стати тестом на придатність майбутніх заступників мера, – Одарич

0

Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич вважає, що в оперативному штабі з ліквідації наслідків негоди у Черкасах мали б працювати професійні кандидати у заступники мера, які запропонував на минулій сесії Анатолій Бондаренко. Йдеться про Миколу Шкарабуру та Світлану Івінську.

"Пані Івінська вже життя пропрацювала на керівник посадах спершу в РЕУ, після реорганізації – в СУБах. Комуналку знає, як свої п'ять пальців. Дійсно, професіонал. Пан Шкарабура – ще крутіше: брав участь і керував ліквідацією десятків надзвичайних ситуацій; навчив працювати у надзвичайних ситуаціях тисячі слухачів пожежної академії; кілька років, як перший заступник міського голови Черкас, керував реагуванням на складні і надзвичайні ситуації. Як бачимо, обидва кандидата просто ідеально підходять для роботи в тих умовах, що зараз склалися в Черкасах", – написав Одарич у Facebook.

Водночас він дивується, що замість професіоналів на засіданні оперативного штабу присутній радник мера Максим Шадловський.

"Шадловський суперпрофесіонал лише в одному питанні (це не іронія, я це точно знаю) – у торгівлі косметикою. Не розумію, чому так? Або Бондаренко був нещирий, коли вносив подання на своїх заступників, або в нього нема бажання ліквідувати надзвичайну ситуацію", – зазначив екс-мер.

Він додав, що сьогоднішні події – чудовий шанс показати депутатам професійність майбутніх замів. У разі успіху можна було б їх затвердити одноголосно.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські чиновники назвали ситуацію на дорогах катаклізмом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version