НовиниЧеркащинаНеадекватний черкащанин привселюдно забив до смерті свою дружину (Відео)

Неадекватний черкащанин привселюдно забив до смерті свою дружину (Відео)

-

- Advertisment -

У селі Томашівка Уманського району сталася шокуюча подія. Просто посеред вулиці місцевий житель до смерті забив свою дружину. Все сталося "на очах" у селян, однак за жінку ніхто не заступився.

Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Сімейну сварку Оксани та Дмитра чула вся вулиця. Сусіди говорять: оскаженілий чоловік накинувся на свою дружину посеред дороги та почав бити ногами. Жорстоку розправу бачило чимало людей. Вони говорять, що Дмитро розлютився на дружину, бо та була п’яною.

Місцеві бачили, як чоловік гнав уже побиту жінку вулицею, наздоганяв та продовжував лупцювати. Однак ні поліції, ні "швидкої" ніхто не викликав.

"Вона втікала вулицею до криниці, але Дмитро наздогнав її на велосипеді та продовжив лупцювати. Бачив, що і ногами її бив і руками", – зазначає селянин Олександр Шевчук.

Товариш тирана Віталій Руденко говорить: експерти встановили, що на тілі жінки були побої як триденної давнини, так і свіжі.

Аби дотягти напівпритомну Оксану додому, Дмитро покликав на допомогу сусіда. Разом вони доволокли напівнепритомну жінку додому. Вже за кілька годин тіло побитої та закривавленої 27-річної Оксани виявила сусідка Валентина.

"Я прийшла до них додому, зайшла в хату і побачила її неживою. Вона сиділа у душі і волосся закривало її обличчя. Я вибігла на двір і саме прибула "швидка". Фельдшер зайшов до хати та поклав Оксану на підлогу, тоді я й побачила, що вона вся синя", – говорить Валентина Корінна.

Самого чоловіка вдома вже не було. Але перед втечею Дмитро сам зателефонував у "швидку". Тікаючи з дому, тиран знайшов собі ще одну жертву – 19-річного односельця. Той, мовляв, відмовився підвезти його до міста.

Оскаженілого чоловіка вдалося затримати протягом кількох годин. Вгамувати його вдалося лише за допомогою медиків.

У селі Дмитра усі дояться. Мовляв, він гамселив не лише своїх жінок, а й місцевих жителів. На рахунку чоловіка не одне скалічене життя.

Після слухання Дмитра випустили з під варти і з зали суду він спокійно поїхав до свого села. Йому призначили цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед ночі у Черкасах порізали молодика.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x