НовиниЧеркащинаНе зраджуючи своєму стилю: до Черкас завітала Юлія Тимошенко...

Не зраджуючи своєму стилю: до Черкас завітала Юлія Тимошенко (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Не зраджуючи своєму стилю – з фірмовою зачіскою, на підборах, і з усмішкою. До Черкас завітала Юлія Тимошенко. Про це повідомляє власний кореспондент ВІККА.

Лідерці партії «Батьківщина» вручають подарунок. Патріотичну ковбасу місцевого виробництва, яку показували навіть у російських теленовинах, передають колегам до Києва.

Керівниця однієї з найдосвідченіших політичних сил в Україні розповідає: з початком війни «батьківщинівці» всієї країни об’єдналися у боротьбі з ворогом. Дехто долучився до війська, дехто очолив волонтерські команди на місцях.

ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО, ЛІДЕРКА ПАРТІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА»:

«Ми практично в кожному селі. І тому наша команда перетворилася в суцільний волонтерський рух по всій території України. І кожен робить те, що може і по максимуму віддається, щоб допомогти Україні в цей складний час і українцям».

Серед найактивніших волонтерських команд – черкаська. Так, днями «батьківщинівці» передали один автомобіль на ЗСУ, і ще один – на потреби територіальної оборони, яка зараз воює на лінії зіткнення з ворогом.

ЮРІЙ ТРЕНКІН, КЕРІВНИК ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА»:

«Я скажу відверто, приймали участь у зборі коштів не тільки люди, причетні до «Батьківщини». Війна об’єднала всіх. Факт в тому, що в деяких напрямках волонтерської діяльності, «Батьківщина» є флагманом. І ми стараємось бути тою рушійною силою, навколо якої об’єднуються люди, об’єднуються фінанси».

Війну, яка охопила країну, Юлія Тимошенко вважає третьою світовою. Єдиний шлях остаточного завершення боїв – перемога України. На постачання зброї та її опанування військовими в Україні потрібен час. Але цей процес уже – невідворотний, вважає політикиня.

ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО, ЛІДЕРКА ПАРТІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА»:

Ми думаємо, що цей процес завершиться в серпні місяці і після того піде широкомасштабний, сильний контрнаступ, який поверне нам Україну. Поверне цілісність території і поверне нам нормальне, мирне життя. Це до кінця року, так як планують наші військові».

Читайте також: Прослуховування черкаської СБУ: росіяни в Херсоні бояться ЗСУ та партизанів 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x