НовиниЧеркащинаНе витримала смерті чоловіка: на Черкащині повісилася багатодітна мати...

Не витримала смерті чоловіка: на Черкащині повісилася багатодітна мати (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У селі Білашки, Тальнівського району, сталася трагедія, що сколихнула весь населений пункт. Просто на лікарняному ліжку покінчила з життям місцева жителька, яка мала п’ятьох дітей. Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Так, у Тальнівській районній лікарнів одній із палат скоїла самогубство 39-річна багатодітна мати із села Білашки. Нещодавно в родині сталося ще одне лихо, пішов із життя голова сімейства. Саме такої втрати і не витримала Наталя.

"До нас надійшло повідомлення з поліції про те, що діти не відвідують школу, а мати вживає алкоголь. Ми поїхали до сім’ї. Наталя була біля дітей, сказала, що не може пережити смерть чоловіка. Пообіцяла, що більше пити не буде", − зазначає головний спеціаліст служби у справах дітей Тальнівської райради Ніна Кравчук.

За два ж дні до самогубства жінка покликала до себе синів, всадовила їх на дивані та повідомила, що збирається їх залишити та запевнила − з ними все буде добре. Налякані діти негайно зателефонували до поліції, а згодом "швидка" везла жінку до інфекційного відділення лікарні. Проте вже за кілька годин її знайшли в палаті повішеною.

"Жінка не мала ніяких ознак психічного розладу та не перебувала на обліку у психіатра чи нарколога. Медперсонал спостерігав за Наталею. Тільки вийшли з палати на 10 хвилин і сталося те, що сталося", − говорить головний лікар Тальнівської районної лікарні Олег Солодько.

Наразі справою займаються правоохоронці. Вони з’ясовують чи була смерть насильницькою чи жінка добровільно звела рахунки з життям.

П’ятьох же маленьких сиріт під опіку погодилися взяти їхні хрещені батьки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у полі на Черкащині закатували двох чоловіків.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x