додому Новини Черкащина Не в Черкасах єдиних: з понеділка у Каневі запрацюють салони краси та...

Не в Черкасах єдиних: з понеділка у Каневі запрацюють салони краси та непродовольчі магазини

0

Черкаси стали не єдиним містом, в якому вирішили послабити умови карантину. У Каневі виконавчий комітет також вирішив дозволити підприємцям працювати.

Про це повідомляє пресслужба Управління економічного розвитку м. Канів.

Так, 30 квітня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Канівської міської ради "Про додаткові заходи щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19" було прийнято низку рішень, якими дозволено працювати салонам краси та непродовольчим магазинам.

Зокрема, було вирішено заборонити пересування та перебування громадян в громадських місцях у період з 6 ранку 1 травня до 20 вечора 3 травня та з 6 ранку 9 травня до 20 вечора 11 травня.

Окрім цього, з 6 травня дозволили організувати роботу продовольчого ринку, з 4 травня на території Канівської ОТГ розпочнуть свою роботу перукарні, салони краси, манікюрні кабінети. Також з 4 травня працюватимуть майстерні з ремонту одягу та взуття.

Усі підприємці, організації яких розпочнуть роботу, мають дотримуватися вимог карантину та повинні забезпечити робочі місця усіма необхідними засобами дезінфекції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині від коронавірусу помер чоловік.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version