НовиниЧеркащина"Не можуть поділити хайп": прихильники мера Бондаренка поскандалили через...

"Не можуть поділити хайп": прихильники мера Бондаренка поскандалили через його піар (18+)

-

- Advertisment -

Засилля військової техніки в місті, спроба залякати міського голову, плани придушити мітинг на захист мера-захисника черкаських підприємців, проти якого знову зчиняються владні репресії. Про таке у своєму Фейсбуці повідомляв головний муніципал міста Станіслав Коломієць. До всього, ще й встиг поскандалити з "нацкорпусівцем". Що не поділили та яких військових зустрів під своїм будинком чиновник – у матеріалі vikka.ua

У своєму крайньому описі Коломієць заявив: центральна влада налякана діями влади черкаської й намагається попередити ймовірні масові акції протесту. Мовляв, саме його попередній допис із закликом прийти до відділку поліції 4 травня о 12:00 і підтримати Анатолія Бондаренка "налякав" Київ. Допит нібито саме через це перенесли на невизначений термін, а на вулиці Черкас випустили військову техніку – КРАЗи, вщент набиті вояками.

За вдалим збігом обставин, начальник муніципальної інспекції помітив таку вантажівку біля свого дому і вирішив дізнатись про причинити її перебування в Черкасах. Звісно ж, озброївшись телефоном із ввімкненою відеокамерою. Відповідь військових про те, що вони здійснюють патрулювання району Станіслава Коломійця не задовольнила, то ж він закінчив свій допис гучним закликом:

"Вам не залякати Черкаси! Приженіть хоч танки! Це місто вільних людей і справедливого порядку. Так було, є і буде". 

Офіційну відповідь на такий закид одразу ж надала Черкаської ОДА, назвавши опубліковану інформацію фейком.

"На вулицях Черкас немає додаткових сил Нацгвардії. Кожного дня (і сьогодні не виняток) Нацгвардія спільно із поліцейськими залучаються із 16.00-22.00 на заходи публічної безпеки. Щотижня керівництво ГУНП підписує графік планових чергувань. Це звичайна практика, додаткових сил на вулицях міста немає. На відео, яке розповсюджується в мережі, одне авто. Тому не поширюйте фейків!", – пише пресслужба адміністрації, посилаючись на слова очільника ГУНП в області Михайла Куратченка.

Заступниця міського голови Людмила Бордунос опублікованим фото підтвердила: нацгвардій ці патрулюють Черкаси.

"На цьому фото,зробленому ще на поминальні дні, нацгвардія допомагає поліції в патрулюванні кладовищ. Так само, як і наразі, вони патрулюють місто. В період карантину Нацгвардія залучається на допомогу. Це нормально. Так скрізь. Не розумію, чому дехто поширює панічні дописи…." – написала чиновниця.

Нацгвардійці допомогають патрілювати біля кладовищ в поминальні дні, фото - Facbook Людмили Бордунос

Зазначимо, працювати на вулицях Черкас, як і по всій Україні, піші патрулі нацгвардійців почали 1 серпня 2019. До місць патрулювання у різні райони міста їх підвозять військові автомобілі, зокрема, й КРАЗи, помічені напередодні.

Інформацію про велику кількість військових автомобілів разом із закликами збиратись під поліцейським відділком паралельно з Коломійцем поширював ще один політичний прихильник Анатолія Бондаренка – головний "нацкорпусівець" Черкас Дмитро Кухарчук. Щоправда, кликали небайдужих на різні адреси на один час.

"Коломієць дезінформує!" – прокоментував допис муніципала Кухарчук.

В результаті між чоловіками сталась словесна сутичка в листуванні й при зустрічі, скріни й, звичайно, відео якої Коломієць опублікував у Фейсбуці. 

"Нацкорпусівець" поки ніяк не відреагував. Натомість містяни вже встигли висміяти "високі стосунки" між членами команди Бондаренка, які не можуть поділити між собою хайп на темі відміни карантину.

Нагадаємо, 30 квітня своїм рішенням Черкаський виконавчий комітет фактично відмінив карантинні заходи в місті, не дочекавшись нових постанов Уряду. Черкасці сприйняли новину неоднозначно: одні раділи, що віднині зможуть відвідувати парки та сквери, перукарні та відпочивати на літніх майданчиках ресторанів. Інші назвали такі дії виконкому незаконними і звичайним політичним піаром перед майбутніми місцевими виборами. Черкаські лікарі, які першими приймають удар в боротьбі з коронавірусом, були шоковані таким рішенням. У поліції за фактом прийнятого рішення порушили кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України – Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

Зазначимо, проєкт рішення підписав заступник міського голови Ігор Волошин, оскільки Анатолій Бондаренко перебуває у відпустці за власний рахунок. Однак це не завадило йому давати коментарі на центральних каналах про захист інтересів малого бізнесу. Цим створив собі образ "визволителя", який іде на перекір центральній владі.

Натомість черкаський депутат Олександр Згіблов розповів, у чому насправді інтерес Бондаренка у такому гучному послабленні карантину.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x