НовиниСпортНе демонтують, коли просять свої: головний муніципал Черкас натякнув,...

Не демонтують, коли просять свої: головний муніципал Черкас натякнув, що виконкомівці "кришують" кіоски (Відео)

-

- Advertisment -

Під час засідання виконавчого комітету керівник муніципальної інспекції Станіслав Коломієць вступив у суперечку із заступниками мера Людмилою Бордунос та Ігорем Коломойцем. Муніципал звинуватив їх у "кришуванні" МАФів.

Про це передає кореспондент сайту vikka.ua.

Все розпочалося після того, як Святослава Коломійця попросили вирішити проблему зі стихійною торгівлею. Оскільки порушники заїжджають на тротуари, смітять та псують майно міста. На це посадовець повідомив, що не має повноважень виконувати таку роботу.

"КП "Ринки" готове приймати на відведеній території людей для торгівлі, але для цього їм треба заборонити торгувати у не відведених для цього місцях. Це саме ваша робота. Якщо ви не знаєте як це зробити, то давайте я вас навчу, яким чином складати протоколи, як залучати поліцію. Ваша робота – не тільки грамоти вручати, але і наводити порядок у місті", – зазначила Людмила Бордунос.

У відповідь на це Святослав Коломієць повідомив, що звертався до поліції близько 15 разів, виїжджав до них на наради. Проте ніяких дій з боку правоохоронців не було. Окрім цього він звинуватив чиновницю у "кришуванні" деяких тимчасових споруд.

"Людмило Іванівно, поясніть мені за тих підприємців, за яких ви впрягаєтесь і в яких потім виростають на місці тимчасових споруд права власності. Отут, коли Забєлін доповідав, ми винесли проект рішення на демонтаж тимчасових споруд і ви яро виступали. А через два місяці там виросло право власності. Я про вулицю Вергая 3/4", – зауважив Святослав Коломієць.

Після тривалої дискусії у розмову вступив Юрій Ботнар та зазначив, що демонтажу підлягає також тимчасова споруда біля зупинки громадського транспорту по вулиці Гагаріна.

"Я вже був готовий зносити і цю споруду, поки до мене не звернувся Коломоєць та не попросив її не чіпати. Я виконую свою роботу, а ви мені заважаєте її виконувати і потім сидите на виконкомі й "умнічаєте", – відповів муніципал.

Після засідання виконкому Людмила Бордунос на своїй сторінці у соцмережі дала відповідь на закиди очільника муніципальної інспекції.

"Сумно, дуже сумно, коли муніципалка говорить, що немає повноважень побороти стихійну торгівлю. Як так?! Не знає, не вміє чи не хоче? Оце і є підставою скандалу. Просто потрібно почати працювати і все, бо повноваження таки є. Було б бажання", – зазначила заступниця мера.

У свою чергу Святослав Коломієць на своїй Facebook-сторінці написав, що у ситуації, яка склалася, він лише вказав чиновниці на правду.

"На сьогоднішньому засіданні виконкому, у відповідь на спроби Людмили Бордунос почухати почуття власної важливості за рахунок Управління інспектування, я озвучив факти "кришування" нею незаконних тимчасових споруд", –  повідомив головний муніципал Черкас.

Як повідомляв сайт vikka.ua, виконком знову не затвердив тариф для тролейбусного парку.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x