НовиниЧеркащинаНАЗК перевірить декларацію черкаського прокурора

НАЗК перевірить декларацію черкаського прокурора

-

- Advertisment -

Національне агентство з питань запобігання корупції на черговому засіданні ухвалило рішення про проведення повної перевірки декларацій 14-ти осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 та 2016 роки. Суб’єктом перевірки із Черкащини став заступник керівника Черкаської місцевої прокуратури Михайло Рибій. Про це повідомляють на сайті НАЗК.

Проведення повної перевірки черкаського прокурора розпочнеться з інформації, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувались декларування Михайла Рибія та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені.

У своїй електронній декларації Михайло Рибій вказав квартиру в Черкасах площею 84 кв. м, мікроавтобус Volkswagen Transporter 2001 року випуску та легковик BMW-316 1997 року випуску.

Крім того, він задекларував три авторських права на видання, одне з яких – книга "Щас споем. Песни под гитару с аккордами". У кожній із книг прокурор має 10% спільної власності.

Заробітна плата, отримана прокурором за основним місцем роботи, у 2016 році склала 219 тисяч 207 гривень. Крім того, він має банківський кредит у розмірі 10 тисяч 500 гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, викладачка ліцею на Черкащині вимагала від студента 4 000 гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x