НовиниЧеркащинаНавіть не думав про інші клуби, хотів залишитися в...

Навіть не думав про інші клуби, хотів залишитися в "Мавпах", – Сеад Хаджифейзович

-

- Advertisment -

Лідер "Черкаських Мавп" Сеад Хаджифейзович нещодавно продовжив контракт із клубом. Минулого сезону форвард став одним із найкращих баскетболістів Суперліги.

Своїми ігровими і людськими якостями Сеад швидко закохав у себе черкаських уболівальників баскетболу. Нині Сеад знаходиться у Сербії та неабияк сумує за Черкасами, інформує пресслужба БК.

Радий, що повернешся в Черкаси?

Так, я відчував себе добре в цьому клубі і місті під час гри в минулому році. Я навіть не вів переговори з іншими командами. З самого початку я хотів поговорити з "Мавпами" про продовження контракту. У підсумку все закінчилося добре.

Що стало вирішальним фактором при виборі команди на наступний сезон?

Одна з головних причин – те, що я побачив, що "Черкаські Мавпи" – добре організований клуб. Всі домовленості, які ми мали, були виконані. Мені подобаються люди, які працюють в клубі. Хлопці та тренери в команді прекрасні. Особистісні фактори дуже важливі для мене. А в Черкасах з цим дуже добре.

Команда зберегла на наступний сезон Конєва, Попова і Руслов. Задоволений, що хлопці залишаються?

Я бачив, що вони залишилися в команді. Я радий за них. Ми знаходимося в постійному контакті. Я радий, що ми будемо грати разом ще один сезон. Вони хороші люди, гравці. У нас були чудові взаємини, тому з нетерпінням чекаю на роботу з ними.

Кого із гравців минулорічного складу би залишити і на цей?

Я хотів би бачити якомога більше гравців з минулого сезону. Але я не вирішую це.

У "Черкаських Мавп" достатньо продуктивна баскетбольна школа. Чимало вихованців клубу отримують більше шансів в основній команді. Ти готовий стати для них не тільки партнером по команді, а й учителем?

Звичайно. Я готовий допомогти молодим гравцям в будь-який час. Я знаю, як багато значить підтримка старшого товариша по команді для молодого гравця. У Черкасах є хороші молоді гравці. Я можу вільно сказати, серед кращих у всій лізі. Я впевнений, що вони це доведуть в найближчі роки. Добре, що тренер Максим Міхельсон дає шанс молодим гравцям і вірить в них.

Як думаєш, якими якостями повинен володіти молодий баскетболіст, щоб мати шанси стати гравцем Суперліги?

Найважливіше для молодого гравця – любити те, що він робить, мати трудову етику, любити тренуватися, працювати над собою в усіх областях, не тільки на баскетбольному майданчику, а й поза майданчиком. Вірити в те, що він робить, бути наполегливим і терплячим. Чекати на слушну нагоду заявити про себе і використати її найкращим чином.

Ти без баскетболу вже більше трьох місяців. Скучив за грою?

Я дуже сумую за баскетболом. Такої довгої паузи ще ніколи не було в моєму житті. Вже більше трьох місяців ми без баскетболу. Складно.

Як тренуєшся зараз? Як в Сербії з карантином? Можна займатися в залах?

Я бачив, що "Мавпи" провели збір у червні. Я теж почав тренуватися з м'ячем. Теж ходжу до зали. Хоча в останні дні ситуація з вірусом в моїй країні погіршилася, уряд хоче відновити жорсткий карантин, який скасували 2 місяці тому. Але я продовжую готуватися до сезону і не можу дочекатися початку тренування команди.

Як проводиш літо? Чим займаєшся у відпустці?

Я проводжу літо зі своєю сім'єю. Я нікуди не виїжджав. Ситуація специфічна, коронавірус порушив мої літні плани. Через таку ситуацію в світі краще бути вдома одному. Я подорожую по своїй країні з друзями.

За Черкасами скучив?

Найбільше мені не вистачає тусуватися з хлопцями з команди і звичайно ж скучив за грузинським рестораном.

Коли плануєш прилетіти до Черкас? Які очікування від перших зборів?

Я не знаю, коли я поїду в Черкаси. Я чекаю, коли клуб оголосить план першого збору і перших тренувань. Я сподіваюся, що це буде в першій половині серпня.

Найголовніше, щоб бути здоровим. Я впевнений, що ми будемо грати в хороший баскетбол. Я думаю, що це буде хороша комбінація молодих і досвідчених гравців. Командний дух повинен бути на найвищому рівні, щоб мотивувати нас і підштовхнути нас до якісних результатів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, троє гравців "Черкаських Мавп" потрапили до збірної України U-20.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас підготували інсталяцію до Великодня

У черкаському сквері «Юність» розмістили розмальовані писанки, великоднє дерево та інші декорації до Великодня. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Комунальники Черкас готують пляжі до літнього сезону

Комунальники активно працюють над відновленням та покращенням пляжів до літнього сезону. Про це повідомили у пресслужбі КП "Благоустрій". Вони відновлюють...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x