НовиниСпортНаталія Євтушевська: «У майбутньому дівчатам необхідна європейська зала» (Фото)

Наталія Євтушевська: «У майбутньому дівчатам необхідна європейська зала» (Фото)

-

- Advertisment -

Вихованки приватної школи Михайла Бродського «Венето-Черкаси-07» оформили ефектну перемогу у Кубку України.

Черкащанки у своїй рідній залі здобули перемогу над ДЮСШ-1 (Чернівці-1) з рахунком 68:58. Це дозволило нашій команді посісти перше місця на турнірі. Тренерка “Венето-Черкаси-07” Наталія Євтушевська відзначає наполегливу роботу дівчат та мріє, що у майбутньому у місті з’явиться нова спортивна арена, адже наші дівчата заслуговують тренуватися у європейських умовах. Про це пише пресслужба БК.

«Дуже рада цій перемозі. Ми підтвердили, що недарма стали першими. Чемпіонат завершився достроково через коронавірус і нам присудили перше місце. Але ми довели, що заслуговуємо на нього. Довели, що ми сильніші, вигравши і Кубок України. Турнір був дуже складним. В останній грі ми поступалися в рахунку, але я бачила по дівчатах, що вони можуть перемогти. Ми їх налаштовували, казали, що все у них вийде. І за 5 хвилин до кінця зустрічі дівчата стали діяти більше командно, чітко в захисті і переломили хід поєдинку. Хочу відзначити Поліну Дружченко, вона у нас найменша, але завдяки її діями ми надломили суперниць. Вона реалізувала ключові чотири очки, після чого команда її підтримала і довела гру до перемоги. Дівчата проявили свій характер. Кіра Куроп’ятник проводила турнір із травмою, Каріна Шевцова вилікувалася лише за день до турніру. Втім ми зуміли проявити себе і виграли турнір», – розповіла тренерка.

Про прогрес команди:

«Ми працюємо три роки і вже маємо три трофея – два чемпіонства і один Кубок ВЮБЛ. Результат – наполеглива робота дівчат. За цей рік дівчата дуже додали. Багато хто не потрапляв до складу, але за час карантину багато дівчат здійснили величезний ривок. І якщо раніше у нас була ротація у 5-6 гравців, то зараз виходять грати 9. Звісно, якщо тренуватися тричі на тиждень, то не буде результату. Ми ж працюємо щодня. Влітку – двічі на день. Це дало свої плоди. Звісно, нам є над чим працювати. І головний тренер “Мавп” Максим Міхельсон нам говорив, і тренери Вищої ліги вказували, що нам потрібно покращити. Будемо працювати».

Про тренувальний процес та інфраструктурні питання:

«Головна наша проблема – місце для тренувань. Влітку ми займалися на майданчику 12-ої школи, зараз працюємо також на вулиці, на майданчику школи №17. Зараз через коронавірус ми ніде не тренуємося. На 12-й і 17-й школі. Поки через коронавірус у зали нас не пускають. До цього ми займалися у залі 17-ої школи. Але шкільні зали вже замалі для нас. Дівчата не можуть, як слід розбігтися. Тому, коли виникає можливість потренуватися у “Будівельнику” або у залі 18-ої школи – ми одразу її використовуємо. Дуже вдячні керівництву клубу, які нам надають все можливе, щоб тренуватися. Мріємо про сучасну спортивну залу, про яку уже давно говорять, але чомусь цю ідею не підтримує місцева влада. Дівчата ростуть, зростає їхній рівень. Вони досить перспективні у нас, тому вони заслуговують, грати і тренуватися в європейських умовах».

Як повідомляв сайт vikka.ua, юні черкаські баскетболістки завоювали Кубок ВЮБЛ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x