НовиниЧеркащинаНаставник "Черкаських Мавп" прокоментував жеребкування Кубку Європи

Наставник "Черкаських Мавп" прокоментував жеребкування Кубку Європи

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" дізналися свого суперника по першому кваліфікаційному раунду Кубка Європи FIBA. На першому етапі наш клуб зіграє проти чемпіона "Норвегії" – "Кьонгсберг Міннерс". Після жеребкування своїми думками про першого суперника поділився головний тренер "Мавп" – Максим Міхельсон, пише прес-служба "Мавп".

На думку спеціаліста, чемпіон Норвегії доволі амбітний колектив, а його команда опинилася у доволі непростій ситуації у період підготовки до важливих матчів.

"Зараз рано говорити про реальну силу суперника, – говорить Міхельсон, – оскільки поки не зрозуміло яким складом вони виступатимуть. Деякі гравці котрі виступали у минулому році за "Кьонгсберг" вже працевлаштувалися у інших клубах, відтак склад значно обновиться. Зважаючи на минулий сезон – це команда з амбіціями, вона прекрасно виступала у внутрішньому чемпіонаті. Зараз радує, що ми уже розуміємо до кого готуватися".

Максим Міхельсон на сьогодні бачить дві проблеми у підготовці до цих ігор.

"Перша і основна – це, звичайно, втрата Ігоря Бояркіна, яка зараз змушує нас повністю переглянути стратегію у комплектації частини команди. Це звісно може трохи затягнути процес комплектації, тому що ті гравці, на яких ми попередньо зупинилися до травми Ігоря, у нинішній ситуації нам не підходять. І друга проблема – це дуже невдала накладка з матчами збірної України (квалівікація до Кубку Світу 2019), виходить, що ми 18-го вересня лише повертаємося зі Словенії, а 19-го потрібно уже вилітати у Норвегію на гру Єврокубка! Не знаю чому у FIBA не врахували цей момент. По великому рахунку можливостей якісно підготуватися до першої гри у нас практично не буде. Але нічого не вдієш, маємо той календар, який маємо! Спробуємо гідно представити Україну!"

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" зіграють у Кубку Європи FIBA проти чемпіона Норвегії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x