додому Новини Черкащина "Наш мер – брехун": черкаський обранець вказав Бондаренку на обман президента

"Наш мер – брехун": черкаський обранець вказав Бондаренку на обман президента

0

Черкаський депутат Олександр Радуцький стверджує, що мер міста Анатолій Бондаренко обманює вищу владу, розповідаючи про фінансування ремонту в кардіоцентрі.  І не тільки. Таку заяву міський обранець зробив на пленарному засіданні після виступу ексдепутатки міської ради Любові Майбороди. Повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

"Я вважаю, що наш мер є брехуном. Він збрехав президенту України Володимиру Зеленському та голові Черкаської ОДА Ігорю Шевченку, коли обіцяв, що профінансує ремонт кардіоцентру!", − зазначив Олександр Радуцький. 

Такі обіцянки, нагадує депутат, Бондаренко давав під час візиту Гаранта до Черкас 31 липня цього року.Тоді ж міський голова завірив Зеленського, що зведе по школі, дитячому садку та аптеці у двох мікрорайонах міста − на вулиці Корольова та побіля Молокозаводу. Усе − за півроку. Щоправда, згодом фактично відхрестився від обіцяного, натомість − знайшов цьому пояснення. 

А вже в середині вересня Бондаренко дав очільнику області ще одну обіцянку: облаштувати плиткою площу біля місцевого драмтеатру. Міський бюджет, мовляв, може це осилити. Однак роботи, навіть підготовчі, там і досі не розпочались. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина спрямувала до бюджетів майже 9,5 мільярдів гривень податків.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version