НовиниЧеркащина"Нас продали, як худобу на користь "Батьківщини": Руслан Зоря...

"Нас продали, як худобу на користь "Батьківщини": Руслан Зоря покидає "Укроп"

-

- Advertisment -

На засіданні ради Черкаської міської організації "Укроп" 14 серпня було ухвалено рішення про добровільне припинення членства 2/3 членів черкаської міської організації "Укроп", в тому числі голів міської та обласної організацій, членів рад цих організацій. Про це у Facebook написав депутат Черкаської міськради Руслан Зоря.

"Причина – керівництво партії (сподіваємось тимчасове) продали нас (обміняли) як худобу на користь партії "Батьківщина". Зрадили всіх патріотів і волонтерів, які два роки тому створили партію. Укроп – це партія справжніх патріотів, учасників війни на сході України, волонтерів. Ми намагались збудувати демократичну партію європейського типу. Люди повірили нам, результатом чого стало 4 місце на місцевих виборах 2015 року", – йдеться в повідомленні.

За словами Руслана Зорі, разом із патріотами в партію прийшло багато пристосуванців, брехливих, лицемірних зрадників. Вони після арешту Геннадія Корбана шляхом обману захопили керівництво в партії. Маючи надію на реванш Геннадія Олеговича, "укропівці" зберігали вірність партії та її ідеям. Проте всьому є межа.

"Спочатку керівником обласного координаційного штабу з виборів в ОТГ було призначено Михайла Бінусова (зв'язок між Михайлом Бінусовим і Михайлом Мушієком – очевидний) який зрадив партію через 3 місяці після обрання депутатом. За що і був виключений з фракції. А після цього нас намагались змусити знехтувати інтересами наших виборців та не голосувати за відставку виконкому, а коли ми відмовились, нам винесли догану. Після цього ми просто не могли залишатись в цій партії, яка, на жаль, перетворилась на звичайний політичний проект. У той же час ми зберігаємо вірність своїм виборцям та тим обіцянкам, які їм давали", – зазначив Руслан Сергійович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Анатолій Бондаренко розповів про саботаж у міській раді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x