НовиниНаркозалежний із кримінальним минулим біля школи на Черкащині розповсюджував...

Наркозалежний із кримінальним минулим біля школи на Черкащині розповсюджував наркотики

-

- Advertisment -

У Звенигородці неподалік від будинку для пристарілих правоохоронці затримали продавця наркотиків, пишуть "Вісті Черкащини".

У поліції повідомили, що незадовго до цього 40-річний звенигородець займався розповсюдженням опію на території місцевої школи №3.

"Наприкінці листопада нам надійшла інформація, що неподалік від школи №3 невідомий продавав "тяжкі" наркотики. Цим були стурбовані чимало жителів, і факт набув розголосу. Зрозумівши, що його викрито, розповсюджувач змінив місце своєї точки", – коментує ситуацію начальник Звенигородського відділу кримінальної поліції Олег Міщенко.

Поліції довелося докласти зусиль, аби оперативно задокументувати факт злочинної діяльності чоловіка. Він був затриманий нашими працівниками неподалік від будинку для пристарілих. Це місцевий житель, який вже відсидів за аналогічний злочин. Сам також є наркозалежним. У нього було вилучено кілька шприців із опієм і 3 тисячі гривень. Зараз обвинувачений перебуває під вартою у слідчому ізоляторі Черкас.

Біля школи "барига" з'являвся близько 8-ої ранку і після 18.00. Правоохоронці відкидають можливість продажу наркотиків учням цього закладу. Директор школи здивована новиною.

"Я не чула про таке, – запевняє Олександра Дубенська. – Можливо, він торгував на території нашої колишньої майстерні. Зараз вона в оренді у якогось підприємця, але у занедбаному стані. Що там робиться, я не знаю. Хоча неодноразово бачила, наприклад, у старому шкільному туалеті використані шприци. Я не можу відганяти всіх підозрілих людей. Якби школа була огороджена, то нікого чужого на території не було б. Щонайбільше, запідозривши людину, зараз можемо викликати поліцію".

Правоохоронці стурбовані подією. Кажуть, мало посадити наркомана-продавця. Основна проблема у шприцах, які зараз валяються неподалік від навчального закладу. З необережності ними можуть поколотися діти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас затримали підозрілого чоловіка з наркотиками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели обласний етап пісенного конкурсу «Червона рута» (ВІДЕО)

У Черкасах відбувся обласний відбірковий конкурс ХVIІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Переможці братимуть участь у фіналі наступного року. Відбір...

Черкаські волонтери роздали дітям 3 тисячі пакунків із солодощами (ВІДЕО)

У Черкасах безкоштовно роздавали солодощі. Діти віком від 3 до 14 років отримали пакунки з цукерками. Інформує власкор ВІККА....

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x