додому Новини Черкаси Наркоділера, якого нещодавно затримали у Черкасах, суд запроторив в СІЗО

Наркоділера, якого нещодавно затримали у Черкасах, суд запроторив в СІЗО

0

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення й судом обрано запобіжний захід. Його затримали на 60 діб. Чоловіку загрожує покарання позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Про це інформує пресслужба Поліції в Черкаській області.

Нагадаємо, 12 листопада на вулиці Нарбутівській у Черкасах поліцейські Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно зі співробітниками СБУ та Управління патрульної поліції задокументували злочинну діяльність раніше судимого 33-річного черкащанина.

Під час обшуку в автомобілі Daewoo Nexia правоохоронці виявили полімерний пакунок в якому знаходились 368 поліетиленових пакетиків з наркотичними речовинами та один поліетиленовий пакет з амфетаміном, вагою близько 100 грамів. Вартість наркотиків за цінами роздрібного ринку – 100 тис. грн.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version