НовиниЧеркасиНарешті з глядачами: «Черкаські Мавпи» зустрінуться вдома з «Прометеєм»

Нарешті з глядачами: «Черкаські Мавпи» зустрінуться вдома з «Прометеєм»

-

- Advertisment -

Вже сьогодні, 26 лютого, у Черкаси повернеться великий баскетбол. «Черкаські Мавпи» на своєму майданчику зустрінуться з «Прометеєм». Повболівати за своєю улюбленою командою зможуть і містяни, «Будівельник» вже відкритий для глядачів.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Цього вікенду вболівальники повернуться на трибуни. Відрадно, що «Черкаські Мавпи» стануть одними з перших, хто проведе свої матчі вдома із глядачами. Підопічні Максима Міхельсона приймають одного з найамбітніших клубів Суперліги Паріматч – «Прометей». Пропустити таку зустріч буде складно.

mavpabasket.com

«Черкаські Мавпи» стали одними із тріумфаторів старту третього кола Суперліги. У Києві підопічні Максима Міхельсона здобули дві яскраві перемоги над «Київ-Баскетом» і «Тернополем». І якщо з «Тернополем» черкасці приблизно одного рівня, то звитяга +23 над киянами стала приємною несподіванкою для «Мавп».

Зараз до цього туру «Черкаські Мавпи» підходять, маючи серію із двох перемог поспіль і на 8-му місці у чемпіонаті. Після провалу на старті чемпіонату – це хороше досягнення. Але роботи ще дуже багато. Паузу в чемпіонаті «Мавпи» заповнили роботою. Один із лідерів клубу, Дмитро Скапінцев дебютував у збірній України і разом з командою вийшов на Євробаскет-2022. Решта команда працювала у звичному режимі.

Також до цього туру «Черкаські Мавпи» підготувалися і підписали новачка – американця Кемерона Янга. 24-річний баскетболіст вчора пройшов медичний огляд та інші офіційні процедури, після чого приєднається до команди. Чи відбудеться дебют Янга у грі з «Прометеєм», судити складно.

З іншого боку «Прометей» – бронзовий призер минулорічного чемпіонату, який не приховує чемпіонських амбіцій цьогоріч. Команда Віталія Чернія після двох неочікуваних поразок від «Будівельника» зібралася у своєму домашньому баблі здобула три переконливі перемоги над «Одесою», «Хіміком» та «Миколаєвом».

«Прометей» міцна команда по складу – тут як високласні легіонери – Маєрс, Стефенс, Вон, так і лідери збірної Україи – Лукашов та Липовий. Окрім них у складі чимало добротних гравців. Цього сезону «Мавпам» не вдавалося нав’язати боротьбу «Прометею». Підопічні Віталія Чернія здобули дві достатньо спокійні перемоги на власному паркеті і в гостях.

Але зараз «Черкаські Мавпи» суттєво додали в ігровому плані, команда достатньо зіграна. І хоча у черкасців не такий широкий склад, втім це не завадило здолати серйозних суперників. Однозначно, на власному паркеті, у першій грі з глядачами баскетболісти «Мавп» докладуть максимум зусиль, щоб перемогти. Тому легкої прогулянки у «Прометея» точно не буде.

Також слід відзначити, що на цей тур до Черкас їде група вболівальників із Кам’янського. Тому необхідно підтримати «Мавп» і показати суперникові, хто тут господар. Приходьте підтримати улюблену команду, старт гри о 18:30. Квитки можна придбати на сайті. Також матч можна подивитися онлайн на сайті mavpabasket.com, Обозреватель, YouTube, ВІККА (запис).

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» поповнились баскетболістом з NCAA.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x