додому Новини Безпека Нардеп від Черкащини був «радий» побачити українців призовного віку в Польщі

Нардеп від Черкащини був «радий» побачити українців призовного віку в Польщі

2

Народний депутат від Смілянського округу Сергій Рудик, який нині воює в складі ЗСУ, був «радий» за чоловіків призивного віку, які зібралися на стадіоні у польському Вроцлаві. Вони зібралися на стадіоні, щоб дивитися бокс за участі Олександра Усика. Про свої спостереження нардеп написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Зверніть увагу – не менше половини вболівальників, які співають гімн – дорослі чоловіки 18 плюс. Хочу спитати їх. Як вам там хлопці на чужині? Знаю, через що вам довелося пройти, щоб дістатися до Європи вбрід через Тису або ж з підробленими довідками через кордон. Це серйозний ризик. Бачу, багато із вас загоріли цього сезону. Чи не було холодно на пляжах польського Сопота, все таки Балтика? Як ваша вразлива психіка, коли підспівували стрічки гімну «душу й тіло ми положим за нашу свободу», чи не було асоціацій із війною, щоб це не вплинуло на ваш сон?», – зазначив Сергій Рудик.

Він звернув увагу, що на стадіоні зібрався не батальойн, а ціла бригада.

Він вважає, що морального засудження буде мало. Тому необхідний чіткий реєстр т. зв. «чоловіків», які втекли після 24 лютого і кожного має перевірити незалежна комісія на предмет підроблених довідок про інвалідність, законності перетину кордону та ін. За кожним фактом має бути відповідальність, і не лише на рівні штрафів.

 

 

2 КОМЕНТАРІ

  1. А потім повернуться до України і будуть нить, що ми всі зобов’язані їм, що їх домівки розбомбили, а не пробували не тікати, а стати на захист, а то вже з усіх сіл чоловіків позабирали, скоро жінки сядуть за комбайни та трактори.

  2. Та не пішов би ти на три букви ! Люди загоріли на будовах і на фермах заробляючи щоб жити як людина ,а не виживати ! Рабів зробили з людей ! На відкатах заробляють як люди за роки на заробітках !!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version