додому Новини Спорт Нардеп розповів, завдяки кому відбувся спортивний прорив у Черкасах

Нардеп розповів, завдяки кому відбувся спортивний прорив у Черкасах

0

Народний депутат Олег Петренко розповів, як команда екс-мера Черкас у 2007 році зробила перші інвестиції у розвиток спорту міста. Зокрема йдеться про капітальний ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу, що в Південно-Західному районі, покриття підлоги і розширення футбольних полів, створення поля зі штучним покриттям тощо.

"У нас у 2007 році цим займався саме Олег Петренко. Далі робили Центральний стадіон – полив газону, освітлення, табло, роздягалки, туалети", – зазначив екс-мер Сергій Одарич у Facebook.

Сам нардеп підтвердив: тоді у Черкасах стався справжній прорив у розвитку спортивної інфраструктури міста, зокрема і для дитячого футболу.

"Без вашої підтримки і роботи всієї команди це було б неможливо, – відповів Одаричу народний депутат. – Тодішній запал від усвідомлення результативної роботи впливає і досі вже в депутатській роботі. Значну частину депутатського часу витрачав саме на дитячий спорт. Будівництвом футбольних полів з різних державних фондів замордував уже місцеву владу за останні два роки. Тепер серед пріоритетів – не проґавити можливість будівництва нового спортивного комплексу для ігрових видів спорту,які передбачені у Держбюджеті на 2018 рік".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Одарич розповів, завдяки кому вдалося розвинути місто.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version