додому Новини Нардеп разом із Мариною Порошенко присвятили день дітям-переселенцям (ФОТО)

Нардеп разом із Мариною Порошенко присвятили день дітям-переселенцям (ФОТО)

0

Ірина Геращенко разом із дружиною Президента України поспілкувалася із переселенцями. Вони разом відвідали кілька дитячих центрів Макарівського району, що прийняли дітей зі Сходу. Про це Ірина Геращенко пише в соцмережі Facebook.

Офіційно на Київщині зареєстровано 1300 переселенців, однак реальна цифра може бути більшою, оскільки багато людей не ставали на облік і їм допомагають родичі та волонтери. Близько 30 % із них – кримчани, а решта тікала зі Сходу України. Родини, яким вдалося виїхати, просять не показувати обличчя: бояться, що їхні родичі на Сході матимуть проблеми.

– Найбільше емоцій не від розповідей дорослих, а від спілкування з дітьми. Ми послухали їхні вірші, відповіли на політизовані питання підлітків, потримали на руках малечу. Губернатор Киівщини Володимир Шандра зіграв з краматорськими хлопцями у футбол, але найбільше нам хотілося дати їм точну відповідь: коли діти зможуть повернутися в мирний Донбас, – пише Ірина Геращенко.

Також депутатка готуватиме звернення до Уряду, аби кожну родину переселенців відвідав сімейний лікар та проконсультував психолог.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version