додому Новини Нардеп пояснив свій виступ про випускників і гумус

Нардеп пояснив свій виступ про випускників і гумус

0

Народний депутат України по канівському округу Владислав Голуб у Facebook  відреагував на критику міського голови Черкас Сергія Одарича стосовно своєї промови.

Нагадаємо, мер міста написав у соцмережі, що "нардеп від Порошенка назвав черкаських випускників трупами і гівном", зазначивши, що на випускному той назвав їх "гумусом". Водночас сам Голуб заявив, що вжив це слово в іншому значенні. Зокрема, маючи на увазі, що гумус – родючий шар грунту, з якого ростуть рослини. Він запевнив, що в літературі є низка випадків, коли це слово вживається у позитивному значенні.

Крім того він заявив, що гумусом назвав своє покоління, а не випускників.

"У своєму виступі перед випускниками шкіл міста Черкас я сказав, що гумусом, родючою частиною майбутнього України, яку, такі як Ви, Одарич, знімали з нашої славетної України протягом останніх 25 років, заради власного збагачення, є моє покоління, на базі якого вже покоління сьогоднішніх випускників буде дійсно будувати європейську Україну", – написав Голуб у соцмережі. 

Левову ж частину свого допису народний депутат від Блоку Петра Порошенка присвятив критиці та образам на адресу міського голови. Зокрема, він заявив, що "в Одарича проблеми зі слухом", порадив звернутися йому до лікаря та перерахував "реперні точки політичної біографії мера".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version