додому Новини Нардеп: На Черкащині справа Тулуба-Януковича живе і процвітає

Нардеп: На Черкащині справа Тулуба-Януковича живе і процвітає

0

Микола Томенко обурений відмовою Черкаської міської виборчої комісії у реєстрації 12-тьом кандидатам від Партії вільних демократів через те, що в їхніх біографіях у графі "Громадська діяльність" не написано слово "відсутня".

"На жаль, Черкащина була і залишається в унікальному політичному ландшафті України, – заявив Микола Томенко у ефірі телеканалу "Рось". – Після перемоги Революції гідності багато говорили про злочинну діяльність Тулуба-Януковича. А зараз так звані "сраколизи" того режиму порозповзалися по всіх старих-нових партіях і відіграють ключову роль у виборчих комісіях".

Тому, за його словами, недаремно один із таких "знаних" діячів часів Тулуба ініціював відмову у реєстрації 12 із 43 кандидатів у депутати від "Вільних демократів". "Сумно лише, що за це рішення проголосували і члени комісії від президентської партії", – зазначив народний депутат.

"Теперішня історія дуже нагадує ті методи, які панували в Черкащині зокрема та в Україні загалом, коли своїх опонентів влада перемагала не на виборах, а у виборчих комісіях чи судах. Сподіваюсь лише, що і керівництво влади загалом, і ЦВК зробить все, щоб в Україні і на Черкащині зокрема методи часів Тулуба-Януковича не "жили і процвітали" і на цих виборах", – підсумував Томенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version