НовиниЧеркасиНапрацювали: яка зарплата у директорів комунальних підприємств Черкас

Напрацювали: яка зарплата у директорів комунальних підприємств Черкас

-

- Advertisment -

Директори черкаських комунальних підприємств отримують десятки тисяч гривень зарплатні на місяць. Дехто з них за кілька років вони можуть офіційно стати мільйонерами. А дехто, судячи з декларацій, такими вже давно є.

гроші продукти
agronews.ua

Сайт vikka.ua продовжує моніторити заробітні плати чиновників черкаської мерії. Сьогодні ми надамо інформацію про зарплати і премії директорів комунальних підприємств Черкас. Наступний крок – доходи голів черкаських ОТГ.

КП «ЧЕЛУАШ»

Директор КП ЧЕЛУАШ Олексій Мельник

Підприємство опікується розчисткою доріг від снігу, ремонтами, утримує зупинки і зливову каналізацію міста. Директором КП є депутат черкаської міської ради від партії «Батьківщина» Олексій Мельник. За 11 місяців поточного року він отримав зарплатні 839 тис. грн. Це понад 76 тис. грн. у місяць.

 

 КП «Черкасиводоканал»

Сергій Овчаренко, директор КП “Черкасиводоканал”

Комунальне підприємство займається подачою води у оселі черкасців, а також водовідведенням стоків. Керівником підприємство є багаторічний директор Сергій Овчаренко. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко уже заявив, що не продовжить контракт із нинішнім директором. Тому його останнім робочим днем буде 31 грудня на підприємстві, де він пропрацював 40 років.

Із січня по грудень поточного року Сергій Овчаренко заробив 768 тис. грн., з яких 270 тис – це стимулюючі доплати.

 

КП «Черкасиінвестбуд»

Іван Будяк, очільник КП “Черкасиінвестбуд”

Комунальне підприємство «Черкасиінвестбуд» займається будівництвом. Точніше підприємство отримує від міської влади безкоштовно земельні ділянки, які потім передає забудовникам. Підприємство неодноразово потрапляло в скандали. Адже передача землі забудовникам відбувається без конкурсу, а, власне, саме підприємство заробляє на цьому копійки. Бюджет Черкас фактично нічого не отримує.

Очолює «Черкасиінвестбуд» соратник мера Черкас Іван Будяк. На останніх виборах він балотувався від партії «За Майбутнє». Його заробітна плата найскромніша з усіх директорів. За 11 місяців він заробив 199 тис. грн.

КП «Міськсвітло»

Терьохін
Головний освітлювач Черкас Віталій Терьохін

Підприємство займається освітленням у Черкасах. Його очолює теж представник мерської партії Віталій Терьохін. На останніх виборах він балотувався від партії «За майбутнє». Заробітна плата головного освітлювача Черкас за 11 місяців складає 529 тис. грн. Це майже 48 тис. грн. щомісяця.

 

КП «Благоустрій»

У минулому КП «Благоустрій» мало іншу назву – Придніпровська служба утримання будинків. Після ліквідації СУБів КП перейменували на «Благоустрій». Воно опікуватиметься пляжами Черкас, дитячими майданчиками, а також ремонтуватиме внутрішньобудинкові проїзди за кошти міського бюджету.

За інформацією черкаських ЗМІ, КП «Благоустрій» за квотою відійшов фракції «Черкащани». Директором підприємства є Андрій Нікітін, який у минулому був помічником нардепа Андрія Білецького (партія «Національний корпус»). За п’ять місяців роботи він отримав зарплати у 177 тис. грн.

 

КП «Комбінат комунальних підприємств»

Анатолій Бейн, директор КП ККП

Підприємство опікується черкаськими кладовищами та меморіальними комплексами, як-то Пагорб Слави та інші. Багаторічним керівником підприємства є Анатолій Бейн. За 11 місяців поточного року він отримав 682 тисячі гривень зарплатні.

 

КП «Черкасиелектротранс»

Петро Кучер, директор КП “Черкасиелектротранс”

Підприємство займається перевезеннями у громадському транспорті. Із 2013 року директором є Петро Кучер. За 11 місяців поточного року головний перевізник Черкас напрацював на 565 тис. грн., з яких 56 тис – стимулюючі надбавки.

КП «Дирекція парків»

Сергій Рубан очолює Дирекцію парків

Підприємство опікується черкаськими скверами і парками. На початку року керівником підприємства був «свободівець» Андрій Куча. За 4 місяці він отримав 185 тис. грн. Після нього директором призначили депутата міської ради від партії «Європейська солідарність» Сергія Рубана. За 6 місяців він напрацював на 457 тис. грн., з яких 78 тис. виплачені, як стимулюючі надбавки.

Нагадаємо, що контракти із керівниками комунальних підприємств одноособово укладає міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Саме в контрактах вказується заробітна плата керівника. А стимулюючі надбавки (премії) виплачуються за погодженням із профільним департаментом міськвиконкому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x