НовиниЧеркащинаНапав на місцевого та вибивав борг: з’явились нові факти...

Напав на місцевого та вибивав борг: з’явились нові факти кримінального минулого Косяка

-

- Advertisment -

В мережі з’явились нові подробиці кримінального минулого черкаського депутата-"відкликанця" Віталія Косяка.

Як повідомляє у Facebook черкащанка Леся Мосійчук, посилаючись на інсайдерську інформацію, в 2001 році Косяк разом зі спільником скоїв напад на місцевого жителя. Інцидент трапився біля університету. Потерпілого побили та відібрали у нього куртку вартістю 80 гривень.

За словами дописувача, відразу після пограбування, грабіжники були затримані. Віталій Косяк та його спільник свою вину визнали. Придніпровський районний суд Черкас визнав Косяка винним та обрав йому покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі з конфіскацією всього особистого належного майна. Водночас, на підставі ст. 75 КК України його було звільнено від покарання у вигляді позбавлення волі з 2-річним випробувальним терміном.

"Проте після цих подій майбутній депутат Черкаської міської ради на шлях виправлення так і не став. Будучи звільненим від покарання з 2-річним випробувальним терміном, Косяк силою вибивав борг в розмірі 120 грн у одного з жителів міста, за що був знову затриманий правоохоронцями", – розповідає Леся Мосійчук. Додає: Косяка було визнано винним в скоєні злочину та за сукупністю вироків призначено покарання у вигляді 3 років 4 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, минулого тижня Віталій Косяк зареєстрував на сайті президента України петицію із вимогою зупинити тиск на міського голову Черкас. Тоді стали відомі перші подробиці про його кримінальне минуле.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x