додому Новини Черкащина Нападника на водія лімузина в Черкасах засудили до 3 років позбавлення волі

Нападника на водія лімузина в Черкасах засудили до 3 років позбавлення волі

0

Cоснівський районний суд Черкас визнав винним 35-річного місцевого жителя у вчиненні хуліганства з нанесенням тілесних ушкоджень водію лімузина.

Чоловіка засудили до 3 років позбавлення волі, інформує пресслужба прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, інцидент трапився 15 грудня 2019 на перехресті вулиць Дахнівська-Менделєєва. Двоє чоловіків із молотком напали на водія лімузина. Постраждалий із травмами втрапив до лікарні. А нападникам оголосили підозри в хуліганстві. При цьому одного фігуранта справи – Ігоря Тютіна – взяли під варту.

В ході судового розгляду доведено, що обвинувачений наніс молотком декілька ударів раніше незнайомому чоловіку, після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зник. Внаслідок скоєння хуліганських дій потерпілому спричинено тілесні ушкодження.

Зловмисник, який безпосередньо бив водія молотком, визнав свою винну у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та його засуджено до покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Другий фігурант справи Давід Мамонов нині перебуває під вартою, обвинувальний акт стосовно нього скеровано до суду для розгляду по суті. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Давід Мамонов, як і його напарник Ігор Тютін, має кримінальний досвід. Відбувши 11-річний термін у Луцькій колоній за двома статтями Кримінального кодексу, Мамонова затримали за напад на касира.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version