НовиниКриміналНамагався спалити жертву: утікач із Корсунщини зґвалтував і вбив...

Намагався спалити жертву: утікач із Корсунщини зґвалтував і вбив пенсіонерку (Відео)

-

- Advertisment -

У селі Яблунівка Звенигородського району жорстоко вбили 72-річну Галину Дударко. Зловмисник зайшов в її будинок та кількома ударами обухом сокири проломив їй череп. Свою жертву він зґвалтував. Після цього підпалив будинок і утік.

У злочині підозрюють 45-річного Руслана Куценка, якого вже тиждень розшукують. Про це на сайті «Про все» розповідає журналіст Сергій Радченко.

Розправа над літньою жінкою сталась вранці 8 липня. Близько 12-ої години люди побачили дим із вікон будинку й викликали пожежників.

«Це моя родичка й подружка,  – розповідає Ольга Мосіюк. – Жила сама. Діти й сестра в Києві. Того дня вона якраз збиралась до них. Вже склала сумки. До своєї хати вона ніколи не впускала чужих. Ймовірно, саме вийшла і цей бандит прошмигнув у відкриті двері. Коли я підійшла до її двору, дим валив із вікон. Пожежники вже були».

Злочинець підпалив у кімнаті, де ґвалтував і вбив жінку. Її тіло знайшли наполовину обгорілим.

«Наскільки я зрозуміла, він її тричі вдарив обухом по голові. – продовжує Мосіюк. –  Від підпалу в неї обгоріла голова. Сама Галина була гола. Чоловіка, якого зараз  шукають, вона знала. Нібито продавала алкоголь і він іноді купував. Та, мабуть, прийшов не лише за цим. Галя була небідною жінкою».

До Галини Дударко в день убивства мав приїхати онук, аби завезти її в Київ. В дорозі його автівка зламалась. Коли добрався в село, в хаті його бабусі вже була пожежа.

«Вона була хорошою й відкритою людиною, – каже продавчиня з місцевого магазину. Не називається. – Це я викликала пожежних. Побігла до хати – двері відчинені. Зайти не можна, бо був сильний дим.  Коли виносили, я пішла звідти. Не могла дивитися на той жах. Підозрюваний заходив в магазин за кілька годин перед цим. Купував сардельки. Був тверезим. Онук баби Галі мав в цей день приїхати, але в дорозі зламався. Приїжджає, а бабусі вже немає».

Підозрюваний чоловік живе в селищі Стеблів разом із матір’ю. Остання не знає, де він може переховуватись.

«Сказав, що йде на природу, а пізніше прилетів і поросив швидко зібрати сумки, – розповідає мати Поліна Куценко. У подвір’ї охайно. Будинок пофарбований та доглянутий. На вікні сушаться скибки хліба. – Нібито мав їхати в Київ на роботу. Мене це здивувало. О 22-ій годині вечора він попрощався й пішов. Більше я його не бачила. Наступного дня приїхала поліція».

Ймовірний злочинець  бив свою матір.

«Не скажу, що поганий син, – переконує жінка. –  По господарству допомагав, в магазин ходив. А це наче щось зробилось. Побив мене на мій день народження. Хотів грошей, які мені подарували».

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом убивства поєднаного зі зґвалтуванням.

«Прибувши на місце, поліцейські виявили труп та 2 місця займання у домоволодінні, – коментує начальник Звенигородського райвідділу поліції Олег Міщенко. – Встановлені ознаки насильницької смерті жінки, яку там знайшли. Пошуки підозрюваного тривають».

Ймовірний убивця вже встиг двічі побувати у в’язниці. Його ловили за крадіжки та грабіж. Найдовше відсидів за зґвалтування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Золотоніщині відпочинок біля річки закінчився смертельними розбірками між товаришами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Вандали в Черкасах пошкодили лавку на бульварі Шевченка

Сьогодні, 26 квітня, комунальники повідомили про пошкоджену лавку на бульварі Шевченка в Черкасах. Про це йдеться на фейсбук-сторінці КП...

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x