НовиниСпорт«Нам теж набридло програвати»: у «Черкаських Мавпах» прокоментували серію...

«Нам теж набридло програвати»: у «Черкаських Мавпах» прокоментували серію невдалих матчів

-

- Advertisment -

Нещодавно «Черкаські Мавпи» зазнали прикрої поразки від «Будівельника» (68:73). Це вже сьома невдача команди на старті сезону.

У Києві черкасці грали без кількох гравців основи, був відустній головний тренер Максим Міхельсон, який підхопив коронавірус. Обов’язки головного тренера виконував Микола Кірсанов, він і розібрав для пресслужби БК цей матч.

Що стало головною причиною поразки?

У першу чергу, не було командної гри, ми не були одним колективом. Партнери не відчували один одного, від цього втрати, невдалі дії в атаці й захисті, поганий відсоток влучання. Можливо, я десь не налаштував гравців. Бажання було, хлопці працюють з великим ентузіазмом. Всі хочуть нарешті перемогти. Напевно, мені не вдалося направити їхню енергію в правильне русло.

Грали з «Будівельником», в якого було лише шість гравців у ротації. Гравці недооцінили суперника?

Можливо, певною мірою десь це було. Але і перед матчем, і в процесі підготовки всі були заряджені. Ми не дивимося на суперника, у нас своя ситуація. Ми, напевно, найбільше з усіх у Суперлізі постраждали від коронавірусу. Питання наших кондицій і командної хімії зараз стоїть на першому плані. Сподівалися вирішити їх у цьому матчі і перемогти. Не вдалося. Десь я не доніс до гравців, десь не налаштував. Була і емоція, і енергія, але це не допомогло. Не вистачило дисципліни, правильних рішень, холодної голови.

Чи розбирали цей матч із Максимом Міхельсоном?

Була розмова, він вказав на помилки, які ми допустили. Влаштуємо ще детальний розбір, будемо намагатися виправити всі помилки.

Попри всі проблеми у цьому матчі, втім ми лідирували наприкінці гри, однак Стівен Буртт фактично самотужки здобув перемогу. Як грали проти нього?

Не потрібно забувати, хто такий Стівен Буртт. Так, йому 36 років, але це людина, яка вміє забивати і набирати очки. Враховуючи склад «Будівельника», на ньому не було тягара відповідальності. Він грав розкуто. Ми ж не змогли чинити йому правильний опір, що повинні були робити з перших хвилин, постійно тиснути на нього. У першій половині місцями непогано тримали, але потім дали йому розігратися, а в кінці вже було складно протидіяти. Десь неправильно відхазищалися на периметрі, де повинна була працювати зміна. Напевно, я обрав не правильний вид захисту. Не можна звалити на когось одного, програла вся команда.

Про що говорили після матчу? Яка ситуація в команді, враховуючи результат 0-7?

Всі хлопці розуміють відповідальність, яка лежить на нас. Це колективна відповідальність і моя в тому числі. Гравці дуже хвилюються за цей результат. Подивимося, як буде далі. Зараз дуже складно робити якісь висновки. У підготовці до нового туру будемо ретельно працювати. Нам всім набридло програвати. Всі це розуміють. Ця поразка дуже нас чіпляє. Я бачив розчарування в очах хлопців. Розуміємо уболівальників за їхнє розчарування. Нам теж дуже прикро. Але потрібно йти далі, сконцентруватися і згуртуватися разом. Дотримуємося плану. Впевнений, що на тренуваннях працюватимемо із ще більшим ентузіазмом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на цьому тижні «Черкаські Мавпи» двічі зіграють на виїзді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x