додому Новини Налякала вроками та видурила гроші: черкаська псевдоворожка "розвела" довірливу тернополянку

Налякала вроками та видурила гроші: черкаська псевдоворожка "розвела" довірливу тернополянку

0

Черкащанка з маленькою дитиною постукала до помешкання 58-річної тернополянки. Спершу попросили напитися води, а потім так бідолаху налякали, що та віддала усі свої гроші. Про це пише газета Експрес.

"Коли жінка побачила на порозі невідому з маленькою дитиною, відразу ж винесла води. Незнайомка в той час, пильно глянувши на господиню, завела мову про вроки, – розповідає речник Тернопільської обласної поліції Сергій Крета. – Запевнила, що та хворіє, бо пороблено всій її родині. Однак, додала, цьому можна зарадити. Перелякана жінка впустила незнайомку з дитиною до хати. Та випитала про всі біди та повідомила, що прокляття лежить на грошах, які господиня зберігає в хаті. Жінка принесла всі заощадження, а далі… нічого не пам’ятає".

Потерпіла пригадує, що прийшла до тями на кухні. Виявилося, що після візиту ворожки минуло вже дві години. Як згодом підраховувала жінка, вона добровільно віддала шахрайці 700 євро та 1200 гривень.

Правоохоронцям вдалося встановити, що обікрала жінку 43-річна Зарема Білоус з міста Сміли, що на Черкащині. Тепер злодійку шукають.

Як повідомляв сайт vikka.ua, із картки атовця-інваліда з Черкащини шахраї зняли 60 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version